Ελλάδα

Καθηγητής Συνολάκης για «Ιανό» – «Δεν ξέρουμε ακόμα αν την γλυτώσαμε»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η χώρα βρίσκεται στο έλος του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανού» με τον καθηγητή Φυσικών Καταστροφών Κώστα Συνολάκη να εφιστά προσοχή από απ’ όλους, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται.

«Δεν το ξέρουμε ακόμα αν την γλυτώσαμε. Δεν πρέπει να σταματήσει η εγρήγορση στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Οι μεγάλοι άνεμοι και η βροχή είναι αριστερά και δεξιά του κυκλώνα, όχι στο κέντρο του. Δεν έχει τελειώσει ακόμα η υπόθεση για τα Επτάνησα. Σίγουρα δεν είναι το φαινόμενο που φοβόμασταν. Αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα και δεν μπορούμε να έχουμε εφησυχασμό», σημείωσε ο κ. Συνολάκης μιλώντας στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Εξυπακούεται ότι οι άνθρωποι που μένουν σε υπόγεια και ημιυπόγεια, και ισόγεια, πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί. Πρέπει να μείνουν κάπου αλλού. Δεν ξέρουμε αν θα γίνει πλημμύρα – αστραπή. Δεν έχει τελειώσει ακόμα ο κυκλώνας ούτε για τα Επτάνησα, και στην Πελοπόννησο είναι ακόμα σε εξέλιξη. Χρειάζεται πολύ προσοχή», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φραγκούλης για τραγωδία στην Ψάθα: «Έλειψε ο συντονισμός των ελικοπτέρων – Δεν επιτρέπεται να επιχειρούν ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο ρίψης νερού»
Ο πραγματογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων Παντελής Φραγκούλης αναλύει τα πρώτα στοιχεία της τραγωδίας και εξηγεί τι, κατά την εκτίμησή του, μπορεί να οδήγησε στη σύγκρουση των δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων
Ελικόπτερο 23
Δολοφονία στην Κυψέλη: Ο 26χρονος σκότωσε την Βρετανίδα επειδή «ήθελε να κάνει τη σύντροφό του χριστιανή» – Η μαρτυρία «κλειδί»
Η σύντροφος του δράστη κατέθεσε στις αρχές ότι ο 26χρονος της αποκάλυψε ότι σκότωσε την Βρετανίδα «επειδή πίστευε πως θέλει να την κάνει χριστιανή»
Η 38χρονη που βρέθηκε νεκρή στην Κυψέλη 14
Η ανατριχιαστική περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα από τη σύγκρουση των δύο ελικοπτέρων στην Ψάθα: «Πυκνοί καπνοί, φωτιά και μεγάλη αγωνία»
Η διασώστρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αποκάλυψε ακόμη ότι τα δύο ελικόπτερα κατέπεσαν σε διαφορετικά σημεία, σε μικρή μεταξύ τους απόσταση
Ελικόπτερο