Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κάθοδος των «μυρίων» στην Ερμού – Για ψώνια και βόλτα κατέκλυσαν το κέντρο οι Αθηναίοι (pics)

Κάθοδος των «μυρίων» στην Ερμού – Για ψώνια και βόλτα κατέκλυσαν το κέντρο οι Αθηναίοι (pics)

Κόσμος και κοσμάκης στην Ερμού! Ο πλέον εμπορικός δρόμος της χώρας γέμισε και αυτό το Σάββατο (17.04.2021). Οι Αθηναίοι βρήκαν και πάλι την ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια τους.

Είναι το δεύτερο Σάββατο με ανοιχτά τα καταστήματα μετά από αρκετό καιρό και η Ερμού έχει την τιμητική της. Οι Αθηναίοι εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό για να κάνουν βόλτα και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.

Τόσο στην Ερμού όσο και σε άλλους εμπορικούς δρόμους στο κέντρο της Αθήνας έγινε ο… κακός χαμός.

Φυσικά με μήνυμα στο 13032 και με την απαραίτητη χρήση μάσκας, μικροί, μεγάλοι, οικογένειες αλλά και παρέες ξεχύθηκαν σαν άλλοτε…

Πολλοί βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν και τα ψώνια τους, μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου μέσω click away και click inside.

Ως γνωστόν τα ραντεβού στα καταστήματα κλείνονται εκ των προτέρων, προκειμένου οι καταναλωτές να έχουν μαζί τους το απαραίτητο μήνυμα, ενώ για την έξοδο χρειάζεται SMS στο 13032.

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα προστασίας, αποστάσεις και μάσκες, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους:

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα (19.04.2021) για τους εργαζόμενους στο λιανεμπόριο, τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων και ποτών θα είναι υποχρεωτικά τα self test.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις