Ελλάδα

Κάτω Αχαΐα: Θρήνος για την 46χρονη Ελένη που σκοτώθηκε στο φρικτό τροχαίο με τη μετωπική σύγκρουση – Επέστρεφε από τη δουλειά της  

Η 46χρονη που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα ήταν μητέρα μιας 25χρονης η οποία ζει στο εξωτερικό, ενώ οι συγγενείς της ενημερώθηκαν μετά την ολοκλήρωση της δύσκολης διαδικασίας ταυτοποίησης
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε μια 46χρονη από την Πάτρα, όταν το νήμα της ζωής της κόπηκε στην Κάτω Αχαΐα ενώ επέστρεφε στο σπίτι από τη δουλειά της.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (21.08.2026), κοντά στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας. Η 46χρονη Ελένη σύμφωνα με το Pelop.gr ήταν μητέρα μιας 25χρονης κόρης, η οποία ζει στο εξωτερικό, ενώ οι συγγενείς της ενημερώθηκαν μετά την ολοκλήρωση της δύσκολης διαδικασίας ταυτοποίησης.

Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους, ενώ πίσω από την πρώτη εικόνα ενός ακόμη σοβαρού τροχαίου στην παλαιά εθνική αποκαλύφθηκε λίγες ώρες αργότερα η προσωπική τραγωδία μιας οικογένειας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, η 46χρονη είχε ολοκληρώσει την εργασία της και επέστρεφε στο σπίτι της όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με δεύτερο όχημα. Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι, στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η σύγκρουση εξακολουθούν να διερευνώνται.

Το καμμένο αυτοκίνητο

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή και, αμέσως μετά, στο αυτοκίνητο της γυναίκας εκδηλώθηκε πυρκαγιά, η οποία εξαπλώθηκε γρήγορα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ. Οι πυροσβέστες επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ από το εσωτερικό του οχήματος απεγκλωβίστηκε η 46χρονη χωρίς τις αισθήσεις της.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν συνολικά 16 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Παράλληλα, για αρκετή ώρα η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική οδό διεξαγόταν με εκτροπές, υπό την επίβλεψη αστυνομικών, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των σωστικών συνεργείων.

Σοβαρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος. Ο άνδρας διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου και νοσηλεύεται.

Την έρευνα για το δυστύχημα έχει αναλάβει η Τροχαία, η οποία εξετάζει τα στοιχεία που συλλέχθηκαν από το σημείο, καθώς και πιθανές μαρτυρίες. Στόχος είναι να αποσαφηνιστεί η ακριβής αλληλουχία των γεγονότων που οδήγησαν στη σύγκρουση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το Χωριάτικο»: Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον αστυνομικό που εμπλέκεται στο κύκλωμα – Ο ρόλος του στα strip clubs
Το όνομά του είχε απασχολήσει κατά καιρούς με αναφορές για πιθανή εμπλοκή σε παράνομες δραστηριότητες, ωστόσο φέρεται να απολάμβανε την εύνοια υψηλόβαθμων στελεχών, ακόμη και πολιτικών προσώπων
«Το Χωριάτικο»: Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον αστυνομικό που εμπλέκεται στο κύκλωμα – Ο ρόλος του στα strip clubs
Βίντεο ντοκουμέντο από παλαιότερη σύλληψη του ενός εκ των τριών συλληφθέντων για την έκρηξη στην Πλάκα
Το βίντεο αφορά την φερόμενη δράση του 34χρονου ο οποίος είχε επιχειρήσει να διαρρήξει ένα σπίτι όμως ο ιδιοκτήτης, ο οποίος ήταν και αστυνομικός, τον ακινητοποίησε και του πέρασε χειροπέδες
Έκρηξη στην Πλάκα: Βίντεο ντοκουμέντο από παλαιότερη σύλληψη του ενός εκ των τριών συλληφθέντων
Χωριάτικο: Αποκαλύψεις που «καίνε» από στενό συνεργάτη του Άγγελου Γιαννακόπουλου – «Η μαστροπεία η κύρια πηγή εσόδων»
Όπως είπε ο Άγγελος Γιαννακόπουλος δεν έπαιρνε καμία απόφαση χωρίς να ακούσει τη γνώμη των έμπιστών του με τον Ρίζο Ρίζο να είναι το δεξί του χέρι
Το Χωριάτικο
Άρτα: Αθώος ο οφθαλμίατρος για παθητική δωροδοκία – Κατηγορήθηκε ότι ζήτησε «φακελάκι» για να χειρουργήσει ηλικιωμένη
«Ο καταγγέλλων υπέπεσε σε πλήθος αντιφάσεων ως προς τον χρόνο και την περιγραφή των υποτιθέμενων πραγματικών περιστατικών και δεν έπεισε το δικαστήριο»
istock