Ελλάδα

Κεφαλονιά: Διασωληνωμένο και με διπλό έγκαυμα στους πνεύμονες το 3χρονο παιδί μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του

Λόγω της σοβαρής του κατάστασης, το μικρό παιδί μεταφέρθηκε με C – 130 στο νοσοκομείο του Ρίο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε σοβαρή κατάσταση σε ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίο, νοσηλεύεται το 3χρονο παιδάκι μετά από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε μέσα στο σπίτι του στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, το μεσημέρι της Τρίτης (23.04.2025).

Ο 3χρονος αν και αρχικά νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Κεφαλονιάς, ώστε οι γιατροί να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες μετά την φωτιά, το βράδυ της Τρίτης διακομίστηκε με C – 130 στο νοσοκομείο του Ρίο.

Οι γιατροί εκεί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωσή του καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα λόγω της εισπνοής των καπνών. Συγκεκριμένα ο μικρός υπέστη διπλό θερμικό έγκαυμα στους πνεύμονες.

Πέρα από τον 3χρονο, στο νοσοκομείο του Αργοστολίου μεταφέρθηκε και ο 4χρονος αδελφός του αλλά και ο 71χρονος παππούς τους, που και εκείνοι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Η φωτιά μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί από που ξεκίνησε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τζέιμς Δαλαμάγκας: «Έφυγα από την Αυστραλία γιατί είχα αποκαλύψει κυκλώματα διαφθοράς και φοβόμουν για τη ζωή μου»
Τι κατέθεσε στις αρχές ο Δαλαμάγκας, πόσα γνώριζε η 46χρονη σύντροφός του, «δεν είναι δολοφόνος» λέει η μητέρα του - Αναμένεται η απόφαση για την έκδοσή του στην Αυστραλία
Τζέιμς Δαλαμάγκας
Ο 65χρονος Ιταλός θα ζητήσει να ανοίξουν οι ιατρικοί φάκελοι για τη δολοφονία στο Αίγιο - Βρέθηκε διαλυμένο το κινητό της 54χρονης
«Θα ζητήσουμε να ανοίξει ο ιατρικός φάκελος και των τριών. Από τη στιγμή που γίνεται έλεγχος, πρέπει να γίνει σε όλα» λέει η δικηγόρος του 65χρονου Μαρία Ιατροπούλου
Δολοφονία στο Αίγιο