Ελλάδα

Κεκλεισμένων των θυρών η κατάθεση του θύματος του πρώην προπονητή ιστιοπλοΐας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με την κατάθεση της αθλήτριας ιστιοπλοΐας να πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών άρχισε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας του πρώην προπονητή της ο οποίος καταγγέλλεται για τον βιασμό της.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της δικηγόρου της αθλήτριας προκειμένου η καταγγέλλουσα να καταθέσει χωρίς την παρουσία κοινού στη δικαστική αίθουσα προκειμένου να προστατευτεί η ψυχική υγεία της αθλήτριας.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να γίνει δεκτό το αίτημα επισημαίνοντας «στηρίζω την πρότασή μου και μόνο στην ψυχική ταλαιπωρία της παθούσας» και ζήτησε να είναι κεκλεισμένων των θυρών μόνο η κατάθεσή της και οι σχολιασμοί των συνηγόρων επ’ αυτής. 

Με την πρόταση του εισαγγελέα συντάχθηκαν οι δικηγόροι του κατηγορούμενου, Θεόδωρος Μαντάς και Βάσω Πανταζή.

Ο κατηγορούμενος, καθόταν στο εδώλιο, ταραγμένος και έκλαιγε ασταμάτητα. Λίγο πιο πίσω κάθονταν, φανερά αναστατωμένοι, οι γονείς του. Ανάμεσα στους γονείς της καθόταν η καταγγέλλουσα.

Ο πρώην προπονητής αρνείται την πράξη του βιασμού που του αποδίδεται και παραδέχεται μόνο τις κατηγορίες για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και κατάχρηση ανηλίκου στα πλαίσια των 12-14 ετών, ακριβώς όπως αποδίδεται η κατηγορία. 

Πριν αρχίσει η κατάθεση της αθλήτριας στη δικαστική αίθουσα έμειναν μόνο ο κατηγορούμενος και οι δικηγόροι των δυο πλευρών.

Ο προπονητής είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Τρίπολης από τις 24 Ιανουαρίου 2021.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εργατικό δυστύχημα στη Σίνδο: «Την τράβηξε το μηχάνημα από τη ζακέτα και την τελείωσε» λέει ο σύζυγος της 56χρονης
«Η παρηγοριά μου ήταν αυτή η γυναίκα, είχα πάθει εγκεφαλικό και ήταν το στήριγμα μου, το καλύτερο παιδί, ήταν ακέραιος χαρακτήρας που την αγαπούσαν όλοι» λέει στο newsit.gr ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας
Η άτυχη 56χρονη που σκοτώθηκε στη Σίνδο 7
Ένοχοι και οι 4 κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 19χρονου σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής
Η εισαγγελέας στο σκεπτικό της απόφασής της ανέφερε ότι το Crazy Dance βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης και εκτεταμένης διάβρωσης που το καθιστούσε συνολικά επικίνδυνο και ουσιαστικά ακατάλληλο για λειτουργία
Το λούνα παρκ στη Χαλκιδική όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα