Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κεντρική Κλινική Αθηνών: Ποτέ δεν χειρούργησε εδώ ο ψευτογιατρός

Κεντρική Κλινική Αθηνών: Ποτέ δεν χειρούργησε εδώ ο ψευτογιατρός

Με ανακοίνωσή της η Κεντρική Κλινική Αθηνών διαψεύδει ότι ο ψευτογιατρός είχε χειρουργήσει εκεί, μαζί με άλλους τρεις γιατρούς, ένα από τα θύματά του, αφήνοντας το μάλιστα ανάπηρο κατά 92%. Αυτό είχε υποστηρίζει ο δικηγόρος του θύματος, Αλέξης Κούγιας.

Στην ανακοίνωσή της, η Κεντρική Κλινική Αθηνών διαψεύδει κατηγορηματικά και χαρακτηρίζει τη δήλωση από τον Αλέξη Κούγια ως απολύτως ανακριβή, δυσφημιστική και βαρύτατα προσβλητική. «Ουδέποτε ο ψευτογιατρός μετέσχε στην επικαλούμενη χειρουργική επέμβαση ή σε οποιαδήποτε άλλη ιατρική πράξη στην κλινική μας» αναφέρει.

Click4more Ο ψευτογιατρός είχε εγχειρήσει θύμα του και το άφησε ανάπηρο! Νέες αποκαλύψεις

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο άνθρωπος τον οποίο εκπροσωπεί ο Αλέξης Κούγιας, είχε όντως χειρουργηθεί, αλλά από τρεις γιατρούς της κλινικής και μόνο.

Όλη η ανακοίνωση από την Κεντρική Κλινική Αθηνών

Η δήλωση του δικηγορικού γραφείου Αλέξη Κούγια ότι «ο εντολέας του Τ.Α., κάτοικος του χωριού Αρχάγγελος Ρόδου, υπεβλήθη από τον κατηγορούμενο ψευτογιατρό Νικόλαο Κοντοστάθη και τρείς συνεργάτες του ιατρούς της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών σε 12ωρη εγχείρηση», είναι απολύτως ανακριβής. Την διαψεύδουμε κατηγορηματικά ως απολύτως δυσφημιστική για την εταιρεία μας και βαρύτατα προσβλητική της νομικής της προσωπικότητας και της επιστημονικής συνέπειας και υπεύθυνης δραστηριότητάς της.

Ουδέποτε ο κατηγορούμενος ψευδογιατρός μετέσχε στην επικαλούμενη χειρουργική επέμβαση ή σε οποιαδήποτε άλλη ιατρική πράξη στην κλινική μας.

Η χειρουργική επέμβαση στο συγκεκριμένο ασθενή Τ.Α. διενεργήθηκε από τους εγνωσμένης αξίας τρείς ιατρούς της κλινικής και μόνο. Δεδομένου δε του σοβαρώτατου προβλήματος από την πτώση με αλεξίπτωτο, υπήρξε απολύτως επιτυχής.

Η άρση της βαρύτατης προσβολής της εταιρίας μας θα επιχειρηθεί νομίμως.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις