Site icon NewsIT

Κερατέα: Σε βάθος 30 μέτρων έπεσε ο άνδρας που είχε πάει για χόρτα – Στο σημείο η ΕΜΑΚ

07.01.2023 | 17:00
Κερατέα: Σε βάθος 30 μέτρων έπεσε ο άνδρας που είχε πάει για χόρτα – Στο σημείο η ΕΜΑΚ

Μέλη της ΕΜΑΚ πραγματοποιούν έρευνα για τον εντοπισμό των τεσσάρων αγνοουμένων στο Γεροπόταμο, στην περιοχή των Μοιρών, στην Κρήτη, Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019. Σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, 40 πυροσβέστες παρέμειναν στο σημείο, ενώ από νωρίς το πρωί πεζοπόρα τμήματα έχουν ξεκινήσει έρευνα στις όχθες του ποταμού, όπου αναμένεται να βουτήξουν και δύτες, προκειμένου να ερευνήσουν κάποια από τα σημεία που υπέδειξαν κάτοικοι με μεγάλο βάθος και με το σκεπτικό ότι ίσως εκεί έχει εγκλωβιστεί το όχημα. Επιπλέον, το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας αναμένεται να ξεκινήσει τις πτήσεις, ενώ η βάρκα και το drone της ΕΜΑΚ "σκανάρει" το ποτάμι, σε ένα τμήμα περίπου 16 χιλιομέτρων μέχρι τη θάλασσα. Υπενθυμίζεται ότι μέσα στο αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, επέβαιναν δυο αδελφές, 28 και 20 ετών, ο 29χρονος σύζυγος της μιας και η 57χρονη μητέρα τους. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

Τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο (07.01.2023) στην Κερατέα, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Σάκα. Ένας άνδρας, που – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  – έχει πάει στην περιοχή για να μαζέψει χόρτα, έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. 

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο άνδρας – ηλικίας περίπου 40 με 45 ετών – είχε καταπλακωθεί από βράχια στην Κερατέα. Σύμφωνα όμως με ρεπορτάζ του newsit.gr ο άνδρας έχασε την ζωή του, αφού έπεσε από ύψος περίπου 30 μέτρων. 

Η σορός του – σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr – έχει εντοπιστεί και αναμένεται να ανασυρθεί από τις δυνάμεις της ΕΜΑΚ. 

Στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ερευνώντας τα αίτια του δυστυχήματος. 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version