Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κερατέα: Θρίλερ δίχως τέλος – Κανένα ίχνος των δύο αγνοούμενων

Κερατέα: Θρίλερ δίχως τέλος – Κανένα ίχνος των δύο αγνοούμενων

Όλη τη νύχτα συνεχίστηκαν χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας στην περιοχή της Κερατεάς. Από το πρωί οι δυνάμεις ενισχύθηκαν όμως το θρίλερ συνεχίζεται καθώς δεν έχει εντοπιστεί κανένα σημάδι των δυο ανδρών που αγνοούνται.

Χθες το απόγευμα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες μαζί με μια γυναίκα. Δυστυχώς η 67χρονη εντοπίστηκε στο πίσω κάθισμα νεκρή. Το αυτοκίνητο είχε πέσει στην κοίτη ρέματος στο Οβριόκαστρο Κερατέας. Οι διασώστες δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον σύζυγό της και έναν γείτονά τους ο οποίος ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι μαζί με τον γείτονά τους είχαν πάει για ψώνια. Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη στην επιστροφή τους. Για ώρες ο γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού τους αναζητούσε χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά ενημέρωσε την αστυνομία και έτσι ξεκίνησαν οι έρευνες.


Το απόγευμα χθες βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα. Εκτιμάται ότι το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κάλυπταν το δρόμο λόγω της ισχυρής νεροποντής που έπληξε την περιοχή, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο και το ΙΧ να καταλήξει το στο ρέμα. Πλέον οι έρευνες εκτείνονται προς την περιοχή του Λαυρίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις