Ελλάδα

Κερατσίνι: Η στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου με θύμα 29χρονο οδηγό μηχανής – Βίντεο ντοκουμέντο

Το τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου - Οι εικόνα είναι σοκαριστική
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Είναι η στιγμή που ένας νέος άνθρωπος 29 ετών χάνει τη ζωή του στην άσφαλτο. Είναι η σοκαριστική στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης (28.10.2026) στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι.

Το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr είναι από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή. Καταγράφει τη στιγμή που ο οδηγός της μηχανής πέφτει πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και τραυματίζεται θανάσιμα. Οι αιτίες του τροχαίου δυστυχήματος στο Κερατσίνι με θύμα τον 29χρονο οδηγό, δεν έχουν γίνει γνωστές και η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής είναι πως ο 29χρονος, για άγνωστο λόγο, ενώ κινούνταν στη λεωφόρο Δημοκρατίας, έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε στα προστατευτικά του δρόμου και μετά στα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Από την πρόσκρουση, ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε σοβαρά και από το σημείο του τροχαίου, διακομίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, όμως, υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα μετά.

Νωρίτερα ένα άλλο βίντεο ντοκουμέντο είχε δει το φως της δημοσιότητας και σε εκείνο είχε καταγραφεί ο ανατριχιαστικός ήχος της πρόσκρουσης. Αμέσως μετά το τροχαίο, κόσμος που βρισκόταν στο σημείο έσπευσε εκεί όπου είχε πέσει ο 29χρονος.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι ήταν 23:02 το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου όταν ενώ εκείνος περίμενε το τρόλεϊ, άκουσε ένα “μπαμ” και είδε μια κοπέλα, εργαζόμενη σε μαγαζί της περιοχής, να ουρλιάζει. «Βλέπω κάτω το παιδί. Έμεινε εκεί και δεν είχε ούτε σταγόνα αίματα. Τώρα, τι έγινε, δεν ξέρω. Πέντε βήματα έκανα για να έρθω. Χτύπησε εκεί και έμεινε κάτω. Δεν κουνιόταν. Μάλλον είχε χάσει τον έλεγχο. Δεν είχε αυτοκίνητα μπροστά του».

Σύμφωνα με τον ίδιο, λίγα λεπτά μετά την πρόσκρουση, στο σημείο έφτασε ένας γιατρός και λίγο μετά και το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 29χρονο για να τον πάει στο Τζάνειο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Pizza Fan: Διάλογοι επιθεωρητών που μετέφεραν «μαύρα» χρήματα μετά από ελέγχους – «Θέλω το αμάξι να μεταφέρω λεφτά»
Διάλογοι μεταξύ επιθεωρητών - Ο ιδιοκτήτης, Κωνσταντίνος Αντάρας φαίνεται πως γνώριζε την κάθε κίνηση που έκαναν τα μέλη του δικτύου που φέρεται να είχε στήσει
Pizza Fan
Τα σχολεία της Γκράβας ανοίγουν τη Δευτέρα 2/11 με κλειστή τη θέρμανση: Συνεχίζονται οι εργασίες στην παροχή αερίου
Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την επιστροφή των μαθητών λόγω των προβλημάτων που προκλήθηκαν με την τηλεκπαίδευση και μετά από τις διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια ανήλικων και καθηγητών
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ