Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κερατσίνι: Κρούσμα σε σχολείο! Έκαναν τεστ σε μαθητή, “βγήκε” αρνητικό και μετά… “συγγνώμη λάθος” (video)

Κερατσίνι: Κρούσμα σε σχολείο! Έκαναν τεστ σε μαθητή, “βγήκε” αρνητικό και μετά… “συγγνώμη λάθος” (video)

Τραγελαφικά και επικίνδυνα είναι τα όσα συνέβησαν στο 4ο Γυμνάσιο στο Κερατσίνι, όπου μαθητής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, ο μαθητής υπεβλήθη σε τεστ κορονοϊού. Η οικογένεια ενημερώθηκε αρχικά πως το τεστ ήταν αρνητικό και έτσι το παιδί πήγε σχολείο και ήρθε σε επαφή με μαθητές και καθηγητές.

Στην συνέχεια όμως η οικογένεια ενημερώθηκε πως τελικά τα αποτελέσματα ήταν άλλα και πως… είχε γίνει λάθος!

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Κερατσινίου το σχολείο απολυμάνθηκε. 

Τι δηλώνει στο newsit.gr ο διευθυντής του 4ου Γυμνασίου 

Μιλώντας στο newsit.gr, ο διευθυντής του σχολείου δήλωσε πως “δεν έχουμε καμία ενημέρωση ως προς τι πρέπει να κάνουμε στην παρούσα φάση κι αν πρέπει να εφαρμόσουμε κάποια μέτρα.

Μιλάμε συνεχώς με τον ΕΟΔΥ για το αν χρειαστεί κάτι και λειτουργούμε κανονικά. Ακόμα και για το αν θα χρειαστεί κάποια ιχνηλάτηση δεν έχουμε κάποια ενημέρωση. Το παιδί ανέβασε πυρετό και στο πρώτο τεστ για κορονοϊό που έκανε βγήκε αρνητικό. Όταν ήρθε την Δευτέρα για τον Αγιασμό ήταν ασυμπτωματικό. Στην πορεία ενημερώθηκα πως είχε γίνει λάθος με το αποτέλεσμα, το οποίο τελικά ήταν θετικό. Το παιδί αν και ήρθε σε επαφή και με τους υπόλοιπους συμμαθητές και τους εκπαιδευτικούς του, ωστόσο φορούσε μάσκα όπως όλοι.



Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις