Ελλάδα

Κέρδη άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ μοίρασε το Λαϊκό Λαχείο τον Αύγουστο – Στη Θάσο ο νικητής του μεγάλου λαχνού

Μεγάλα κέρδη μοιράζει κάθε μήνα το Λαϊκό Λαχείο. Τον Αύγουστο διένειμε συνολικά 5.197.000 ευρώ σε πέντε κληρώσεις. Ο μεγάλος λαχνός, με κέρδη 1.780.000 ευρώ, κληρώθηκε σε τυχερό στη Θάσο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις υπόλοιπες μεγάλες κατηγορίες κερδών, βρέθηκαν δύο τυχεροί που κέρδισαν από 100.000 ευρώ, πέντε τυχεροί που κέρδισαν από 25.000 ευρώ και 69 νικητές που κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας. Επιπλέον, στην καλοκαιρινή ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, 100 παίκτες κέρδισαν από 10.000 ευρώ.

Από την αρχή του έτους, το Λαϊκό Λαχείο έχει διανείμει συνολικά κέρδη άνω των 37.000.000 ευρώ, στις 36 κληρώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί.

Το Λαϊκό Λαχείο διατίθεται από τους λαχειοπώλες και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. Η κλήρωση πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, στις 21:00, και μεταδίδεται απευθείας από τον ANT1.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη για τα 14 χρόνια από την επίθεση στην Πάρο - «Δεν συμβιβάζομαι σε αυτό που σου επέβαλλε ένα τέρας»
Ήταν 22 Ιουλίου 2012 όταν η 15χρονη τότε Μυρτώ έπεσε θύμα βιασμού από έναν Πακιστανό, ο οποίος προσπάθησε να την σκοτώσει χτυπώντας το κεφάλι της στα βράχια, καθηλώνοντάς την για πάντα σε αμαξίδιο
Η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη 5