Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κηδεία Κάτιας Νικολαΐδου: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο

Κηδεία Κάτιας Νικολαΐδου: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο

Στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, αποχαιρέτησαν την Κάτια Νικολαΐδου, την ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή τα 58 της χρόνια, ύστερα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο

Η Κάτια Νικολαΐδου άφησε την τελευταία της πνοή στις 8 Νοεμβρίου. Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν καθώς ο καρκίνος είχε “επανέλθει”. 

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, έφτασαν στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου η μητέρα και ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου. Η μητέρα της ηθοποιού, έπεσε στις αγκαλιές συγγενών και φίλων μόλις έφτασε, ενώ όταν τελείωσε η τελετή, βγήκε από την εκκλησία υποβασταζόμενη.

Την ώρα που βγήκε η σορός από την εκκλησία, ράγισαν καρδιές. Ο αδερφός της ηθοποιού ήταν από εκείνους που κουβάλησαν το φέρετρο, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και η κραυγή της μητέρας της, συγκλόνισε τους πάντες. 

Η οικογένεια έχει ζητήσει, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στον σύλλογο «Ελπίδα». 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσσυ Μάλφα, ο Θοδωρής Κατσαφάδος ο Δημήτρης Στρέπκος, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, ο Δημήτρης Αρβανίτης, είναι μερικοί απ’ όσους βρέθηκαν στην κηδεία της αείμνηστης ηθοποιού.

Φωτογραφίες: 

EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις