Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κηδεία Λάσκαρη: Το ιδιαίτερο στεφάνι της Ζωζώς Σαπουντζάκη [pics]

Ζωζώ Σαπουντζάκη

Λίγες ημέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, η Ζωζώ Σαπουντζάκη βρίσκεται στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου για να πει το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη και εμφανώς συντετριμμένη. Είναι εκεί για να πει το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη της Ζωή Λάσκαρη.

Έστειλε μάλιστα ένα από τα πιο ιδιαίτερα στεφάνια για την κηδεία της Ζωής Λάσκαρη. “Θα σ’ αγαπώ” ήταν το μήνυμα που γράφει με κατακόκκινα τριαντάφυλλα στο στεφάνι για την κηδεία της Λάσκαρη που θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ζωζώ Σαπουντζάκη

Σαπουντζάκη για Λάσκαρη

“Λυπάμαι για τη Ζωή, πραγματικά δεν το πιστεύω. Τα βράδια ανοίγω τις πόρτες και δεν μπορώ να κοιμηθώ με κλειστές πόρτες, φοβάμαι. Φοβάμαι όχι τίποτα άλλο… έχω στα μάτια μου τη Ζωή.

Ερχόταν και με άκουγε κρυφά. Ένα παιδάκι το έσκαγε από τη γιαγιά και τον παππού και έμπαινε μέσα, έβλεπε ένα κέντρο, κόσμο και με χάζευε. Η Ζωίτσα μεγάλωσε, ο Δαλιανίδης έμενε πιο κάτω από εμάς, βοήθησε εμένα, βοήθησε τη Ζωή.

Γύρισε τις ταινίες που γύρισε, εμένα μου αρέσουν πολύ οι δραματικές ταινίες που είχε γυρίσει” είχε δηλώσει η Ζωζώ Σαπουντζάκη στον Alpha μετά την είδηση του θανάτου της Ζωής Λάσκαρη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις