Σάββατο, 25 Μαΐ
27oC Αθήνα

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Φουντώνουν οι φήμες ότι Γουίλιαμ και Κέιτ έρχονται στην Ελλάδα

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Φουντώνουν οι φήμες ότι Γουίλιαμ και Κέιτ έρχονται στην Ελλάδα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν νονός του πρίγκιπα Γουίλιαμ αλλά και εξάδελφος του παππού του, Φίλιππου. Όμως πέρα από τους παραπάνω δεσμούς, οι δυο τους ήταν πολύ κοντά και πολύ αγαπημένοι και για το λόγο αυτό, πολλοί συζητούν αυτές τις ημέρες, ότι Γουίλιαμ και Κέιτ, μπορεί να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για την κηδεία του τέως βασιλιά. 

Ο Γουίλιαμ, παρά το βαρύ πρόγραμμά του, θα καταφέρει οπωσδήποτε να πει από κοντά το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο του νονό, λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο παλάτι.

Σύμφωνα μάλιστα με το hellomagazine.com Γουίλιαμ και Κέιτ, έχει ήδη κανονιστεί να «πετάξουν» τη Δευτέρα για Ελλάδα, για την κηδεία του τέως βασιλιά.

Μέχρι στιγμής είχαν «ακουστεί» τα ονόματα της πριγκίπισσας Άννα και του πρίγκιπα Έντουαρντ από την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. 

Πάντως, παρά τις φήμες για την άφιξη Γουίλιαμ και Κέιτ στη χώρα μας, κύκλοι της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις