Ελλάδα

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι πολιτικοί που θα δώσουν το παρών

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αρκετοί είναι οι βουλευτές και οι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας που θα δώσουν το παρών στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Σίγουροι είναι ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγο του, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, η ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου την οποία έχει βαπτίσει ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνου, ο βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος, οι βουλευτές Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς και ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετοί που ακόμα δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν, όπως για παράδειγμα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης θα εκπροσωπηθεί από τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κανένα απαγορευτικό από το Μέγαρο Μαξίμου για όποιον υπουργό, βουλευτή ή στέλεχος της ΝΔ επιθυμεί να πάει αύριο στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Με τα «Ανήκω σε μένα» και «Ώρες μικρές» η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη
Στην ίδια εκδήλωση, ανήμερα της 26ης Οκτωβρίου, μέλη της διμοιρίας επιδείξεων της στρατιωτικής σχολής αξιωματικών σωμάτων πραγματοποίησαν εντυπωσιακές ασκήσεις με τα όπλα τους
Θεσσαλονίκη: Με τα «Ανήκω σε μένα» και «Ώρες μικρές» η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη
5
«Το Χωριάτικο»: Τα παρασκήνιο της σύλληψης του Γιαννακόπουλου – «Στην δικογραφία που σχηματίσαμε, δεν υπάρχουν αδικήματα για εμπορία ανθρώπων»
«Το δύσκολο στην υπόθεση ήταν να καταφέρουν να αποδείξουν οι αστυνομικοί ότι πίσω από τις εταιρίες και τους αχυρανθρώπους, βρίσκεται ένα συγκεκριμένο πρόσωπο» λέει στο Mega η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ
Το Χωριάτικο
26