Κυριακή, 16 Ιουν.
25oC Αθήνα

Κηφισιά: Εκτός κινδύνου ο 9χρονος που καταπλακώθηκε από την πόρτα – Τι αναφέρει το Παίδων Πεντέλης

Κηφισιά: Εκτός κινδύνου ο 9χρονος που καταπλακώθηκε από την πόρτα – Τι αναφέρει το Παίδων Πεντέλης

Εκτός κινδύνου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης ο 9χρονος που καταπλακώθηκε από την πόρτα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση από το Παίδων Πεντέλης, ο ανήλικος που τραυματίστηκε από την πτώση της πόρτας στο σχολείο στην Κηφισιά, νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική στο νοσοκομείο για περαιτέρω παρακολούθηση και έλεγχο. 

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Ο ανήλικος διακομίσθηκε μέσω ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών 21.05.2024 και ώρα 14:10 λόγω αναφερόμενης καταπλάκωσης από μεταλλική πόρτα.

Κατά την κλινική εξέταση είχε πλήρη επικοινωνία, πλήρη κινητικότητα και αισθητικότητα και ήταν αιμοδυναμικά σταθερός. 

Έγιναν οι απαραίτητες κλινικοεργαστηριακές εξετάσεις και παραμένει εκτός κινδύνου νοσηλευόμενος στη Χειρουργική Κλινική του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης για περαιτέρω παρακολούθηση και έλεγχο».

Στον εισαγγελέα εργολάβος και εργάτες – Τραυματίστηκε και μητέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 9χρονος έχει κάταγμα στη σπονδυλική στήλη και αιμάτωμα στο κεφάλι.

Για περιστατικό έχουν συλληφθεί ο εργολάβος του έργου και δύο εργάτες, οι οποίοι αναμένεται σήμερα, Τετάρτη (22/5/24) να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Όπως είπαν γονείς στον ΑΝΤ1, ο 9χρονος γλίτωσε τα χειρότερα, επειδή είχε στην πλάτη την τσάντα το,  όταν έπεσε πάνω του η πόρτα, που ζυγίζει περίπου 150 κιλά.

Σύμφωνα μάλιστα με την ΕΡΤ, εκτός από τον μικρό μαθητή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χτύπησε και μία μητέρα η οποία έτρεξε να βοηθήσει το παιδάκι, όταν έπεσε η πόρτα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις