Ελλάδα

Κηφισιά: Οδηγός λεωφορείου λύνει σταυρόλεξο ενώ εκτελεί δρομολόγιο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απίστευτο περιστατικό στην Κηφισιά με έναν οδηγό λεωφορείου να λύνει σταυρόλεξο την ώρα που κρατάει τιμόνι και κινείται στους δρόμους της πόλης.

Τον οδηγό του λεωφορείου στην Κηφισιά κατέγραψαν σε βίντεο οι επιβάτες και το παρουσιάζει το Live News. Είναι το βίντεο από τα όσα έγιναν πριν από λίγες μέρες, σε δρομολόγιο της γραμμής 523, με τον ασυνείδητο οδηγό να πατάει γκάζι χωρίς να κοιτάει τον δρόμο και χωρίς κανένα από τα δύο χέρια του, για λίγα δευτερόλεπτα, να κρατάει το τιμόνι.

Στο πρώτο καρέ φαίνεται κάτι να γράφει. Με το δεξί του χέρι κρατάει το στυλό και με το αριστερό το σταυρόλεξο, με γυαλιά ηλίου αλλά και πρεσβυωπίας για να βλέπει κοντά.Οι επιβάτες να απορούν και τον ίδιο να συνεχίζει.

Το λεωφορείο του ΟΑΣΑ κινείται, ο ίδιος σημειώνει και εδώ τον βλέπουμε να κρεμάει το στυλό, να κλείνει το σταυρόλεξο που αφήνει δίπλα στο παράθυρο και να συνεχίζει.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο περνάει έξω από σχολεία αλλά και το ΙΕΚ της Κηφισιάς. Με αποτέλεσμα τις καθημερινές να γεμίζει από μαθητές και σπουδαστές.

Συνάδελφοι του οδηγού δηλώνουν έκπληκτοι και χαρακτηρίζουν πρωτοφανή τα όσα έγιναν στην Κηφισιά.

Όμως αυτές οι εικόνες έρχονται απλά να πλαισιώσουν μια σειρά από άλλες στο πρόσφατο παρελθόν, με ανάλογες ανεπίτρεπτες συμπεριφορές.

Με το κινητό τηλέφωνο πάνω στο τιμόνι, με το τσιγάρο αναμμένο, και στο Ρέθυμνο το 2020, οδηγό να το έχει τερματίσει, με τα πόδια του σταυροπόδι, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Στην αναλγησία και στα εγκληματικά λάθη ορισμένων, έρχεται να προστεθεί η τραγική κατάσταση της πλειοψηφίας των λεωφορείων που κινούνται με εκατομμύρια χιλιόμετρα και βλάβες που δεν μπορούν να λύσουν πλέον τα σέρβις.

Για τα όσα έγιναν στην Κηφισιά βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα του ΟΑΣΑ με τις εικόνες να συνεχίζουν το ταξίδι τους, στα social media.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταστράφηκε πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία μετά από φωτιά - «Δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε, βγήκαμε στην ταράτσα»
Η φωτιά ξεκίνησε από καφετέρια με ναργιλέδες που πριν από 3 χρόνια είχε δολοφονηθεί ένας 23χρονος, με τις αρχές πλέον να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τη φωτιά
Από τη φωτιά στη Νεα Ιωνία
Υπόθεση Μαζωνάκη: Οι γιατροί έκαναν 300 πλασμφαιρέσεις τον χρόνο – «Ασθενείς κατέρρεαν και η 56χρονη συνέχιζε» λέει νοσηλεύτρια
Τα μηνύματα του υπνοθεραπευτή με την 56χρονη, τα τελευταία λεπτά του Μαζωνάκη μέσα στην κλινική και η κατάθεση της νοσηλεύτριας που «καίει» τους γιατρούς
Γιώργος Μαζωνάκης
12
Πλάκα: Αποκαλυπτικές εικόνες από τον αγωγό φυσικού αερίου στο κτίριο της φονικής έκρηξης – Κατασκευάστηκε τη δεκαετία του ’90
Πληροφορίες ότι για το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, είχε εκδοθεί πιστοποιητικό στεγανότητας της εγκατάστασης, τον Φεβρουάριο του 2026
Πλάκα: Αποκαλυπτικές εικόνες από τον αγωγό φυσικού αερίου στο κτίριο της φονικής έκρηξης – Κατασκευάστηκε τη δεκαετία του ’90
74