Κυριακή, 16 Ιουν.
26oC Αθήνα

Κηφισιά: Πριν τρεις μήνες είχε καταρρεύσει ψευδοοροφή στο 3ο δημοτικό σχολείο όπου η πόρτα καταπλάκωσε τον 9χρονο

Κηφισιά: Πριν τρεις μήνες είχε καταρρεύσει ψευδοοροφή στο 3ο δημοτικό σχολείο όπου η πόρτα καταπλάκωσε τον 9χρονο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο για το 3ο δημοτικό σχολείο στην Κηφισιά, όπου πόρτα καταπλάκωσε τον 9χρονο μαθητή, που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στη σπονδυλική στήλη και αιμάτωμα στο κεφάλι.

Όπως μετέδωσε ο Alpha και η εκπομπή T-live το μεσημέρι της Τετάρτης (22.05.24) στο ίδιο σχολείο στην Κηφισιά είχε καταρρεύσει ψευδοοροφή πριν από μόλις τρεις μήνες.

Μιλώντας στο T-live, πατέρας μαθητή που ήταν δίπλα στον 9χρονο τη στιγμή της πτώσης της καγκελόπορτας, ανέφερε πως τον «Φεβρουάριο είχε πέσει σοβάς, δίχως να υπάρξει τραυματισμός παιδιού». 

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο περιστατικό και στον τραυματισμό του ανήλικου, λέγοντας μεταξύ άλλων όσα του περιέγραψε για το περιστατικό το παιδί του.

«Εγώ ειδοποιήθηκα μισή ώρα μετά το συμβάν να πάω να πάρω τον γιο μου. Ήταν μαζί με τον 9χρονο, είδε με την άκρη του ματιού την καγκελόπορτα πάνω στην τσάντα του. Μιλάμε για ένα συμβάν σε δημοτικό, είμαι εξοργισμένος με το μετά, που προσπαθούν κάποιοι να το εκμεταλλευτούν πολιτικά. Είναι τραγικό, να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι».

 

Την ίδια ώρα, ο 9χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Χειρουργική Κλινική στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης για περαιτέρω παρακολούθηση και έλεγχο.

«Έγιναν οι απαραίτητες κλινικοεργαστηριακές εξετάσεις και παραμένει εκτός κινδύνου νοσηλευόμενος στη Χειρουργική Κλινική του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης για περαιτέρω παρακολούθηση και έλεγχο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου. 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις