Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κηφισίας: Μέχρι πότε θα γίνονται έργα στο δρόμο

Κηφισίας: Μέχρι πότε θα γίνονται έργα στο δρόμο

Προχωρούν οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος και στα δύο ρεύματα στη λεωφόρου Κηφισίας.

Όσοι οδηγοί περνούν την Κηφισίας αυτές τις μέρες, θα έχουν παρατηρήσει πως στο ρεύμα της ανόδου τμηματικά κλείνουν οι δύο από τις τρεις λωρίδες.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν τέλος Ιουλίου ενώ ταυτόχρονα διεξάγεται η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Περιφέρεια Αττικής, το έργο εκτελείται με τις μικρότερες κυκλοφοριακές επιπτώσεις καθώς έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εκπόνηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ώστε να δημιουργείται η μικρότερη δυνατή όχληση.

Οι εργασίες στην Κηφισίας, υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου: «Βελτίωση και περιοδική συντήρηση υποδομών στο πρωτεύον αστικό οδικό δίκτυο Περιφέρειας Αττικής», συνολικού προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ. 

Με αφορμή το έργο ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Σταδιακά αλλάζουμε την εικόνα του οδικού δικτύου της Αττικής, κατά τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα, περιορίζοντας τον κίνδυνο ατυχημάτων. Η ασφάλεια των πολιτών και ο εκσυγχρονισμός του οδικού δικτύου της Αττικής βρίσκεται στη βάση του συνολικού σχεδιασμού της Περιφέρειας. Ο συνολικός σχεδιασμός μας για ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο σε όλη την Αττική, όχι μόνο υλοποιείται επιτυχώς, αλλά συμβάλλει και στην ουσιαστική αλλαγή της εικόνας του οδικού χάρτη της Αττικής μας». 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις