Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κίνηση: Κόλαση στους δρόμους! Η βροχή μπλόκαρε τα πάντα

κίνηση

Με την πρώτη ψιχάλα οι δρόμοι στην Αττική γίνονται απέραντα… πάρκινγκ. Η κίνηση αυτή την ώρα είναι ανυπόφορη στις κεντρικές αρτηρίες.

 

Αυξημένη είναι η κίνηση λόγω καιρού και ώρας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη λεωφόρο Κηφισού το πρόβλημα ξεκινάει από το ύψος της λαχαναγοράς του Ρέντη και φτάνει στην άνοδο ως τη Φιλαδέλφεια, ενώ στην Κάθοδο ξεκινάει από την Καλυφτάκη και φτάνει ως τη Λένορμαν.

Στη Συγγρού στην άνοδο σημαντικό πρόβλημα υπάρχει από το ύψος του Αγίου Σώστη ως τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, ενώ αδιάβατη είναι η άνοδος της Βουλιαγμένης από την Πάφου και πάνω.

Η παραλιακή από το Ελληνικό ως τη Συγγρού έχει πρόβλημα σε όλο το μήκος της στο ρεύμα προς Πειραιά, ενώ στον Καρέα στην άνοδο τα αυτοκίνητα είναι σχεδόν ακινητοποιημένα από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου.

Στο κέντρο σημαντικό πρόβλημα έχει η Βασιλέως Κωνσταντίνου από το Παναθηναϊκό Στάδιο μέχρι το Χίλτον, ενώ και η Βασιλίσσης Σοφίας είναι μποτιλιαρισμένη από το Πολεμικό Μουσείο ως τη Βουλή.

Πρόβλημα υπάρχει στην Κηφισίας στο ύψος του Γηροκομείου και στα δύο ρεύματα, αλλά και στο Μαρούσι στην κάθοδο στο ύψος του ΚΑΤ.

Πολύ σοβαρό είναι το πρόβλημα και στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψος του Χολαργού και κάτω.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις