Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Απροσπέλαστη η Λεωφόρος Κηφισίας – Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων σε Κηφισού και Ποσειδώνος

Κίνηση στους δρόμους: Απροσπέλαστη η Λεωφόρος Κηφισίας – Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων σε Κηφισού και Ποσειδώνος
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Απροσπέλαστη είναι η Λεωφόρος Κηφισίας το απόγευμα της Πέμπτης (18.5.2023) ενώ αυξημένη είναι η κίνηση σε πολλούς δρόμους της Αττικής με τις λεωφόρους Κηφισού και Ποσειδώνος να είναι μποτιλιαρισμένες ανά διαστήματα.

Το μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Κηφισίας ξεκινάει από το ύψος της Πανόρμου, κοντά στην Κατεχάκη και φτάνει τουλάχιστον μέχρι το νοσοκομείο «Υγεία» στο ρεύμα προς Κηφισιά, ενώ όσον αφορά το αντίθετο ρεύμα, η κίνηση ξεκινάει από το «Υγεία» μέχρι και το ύψος της Φιλοθέης.

Η κίνηση είναι αυξημένη ανά διαστήματα και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού, ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη μέχρι και το ύψος της παλιάς Renault. 

Αξιοσημείωτο είναι ότι υπάρχει και μεγάλο μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος από το ύψος της Λεωφόρου Καλαμακίου μέχρι και τη Μαρίνα Αγίου Κοσμά στο ρεύμα προς Πειραιά.

Η κίνηση μέχρι τις 16:15 στην Αττική:

Όσον αφορά την Αττική Οδό, παρατηρούνται καθυστερήσεις 5′-10′ στις εξόδους για Λαμία και Πειραιά στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Αυξημένη είναι η κίνηση και στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας και το λιμάνι του Πειραιά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις