Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Άρχισε η έξοδος για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου – «Σημειωτόν» στον Κηφισό

Κίνηση στους δρόμους: Άρχισε η έξοδος για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου – «Σημειωτόν» στον Κηφισό
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Μεγάλη κίνηση με μποτιλιάρισμα πολλών χιλιομέτρων παρατηρείται από νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (24.3.2022) στη Λεωφόρο Κηφισού καθώς ο κόσμος φαίνεται να έχει ήδη ξεκινήσει την έξοδο για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, το οποίο ξεκινάει από αύριο Παρασκευή.

Πολύς κόσμος φαίνεται να θέλει να φύγει στην επαρχία από σήμερα για αυτό και παρατηρείται μεγάλη κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισού από την… αρχή της, από το ύψος δηλαδή του ΣΕΦ μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια και τον Κόκκινο Μύλο, με τα αυτοκίνητα να κινούνται «σημειωτόν».

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται και στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας, ιδιαίτερα στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού και της Λεωφόρου Αμαλίας. Αυξημένη είναι η κίνηση και στους παρακείμενους δρόμους.

Στο «κόκκινο» είναι και οι δρόμοι στον Πειραιά, ιδιαίτερα γύρω από το λιμάνι, όπως και στη Λεωφόρο Αθηνών, από το Δαφνί μέχρι και τον Σκαραμαγκά.

Η κίνηση στις 17:00 της Πέμπτης (24/3)

Σε ό,τι αφορά την Αττική Οδό, καταγράφονται καθυστερήσεις 10΄-15΄στο ρεύμα προς Ελευσίνα από κόμβο Πεντέλης έως κόμβο Μεταμόρφωσης, σύμφωνα με την ενημέρωση στο Twitter.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις