Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό λόγω έργων – Πού έχει μποτιλιάρισμα

Κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό λόγω έργων – Πού έχει μποτιλιάρισμα
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi

Καθυστερήσεις καταγράφονται στην Αττική Οδό, καθώς σε μερικά σημεία η κίνηση είναι αυξημένη λόγω έργων ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται στον κόμβο Μαγούλας και γι’ αυτό η δεξιά λωρίδα είναι κλειστή.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αττικής Οδού, από την κίνηση καταγράφονται καθυστερήσεις 5′ – 10′ στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας αλλά και στο αντίθετο ρεύμα προς Ελευσίνα, καταγράφονται καθυστερήσεις 10′ – 15′ στην έξοδο για Πειραιά.

Την ίδια ώρα, αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού. Στο ρεύμα της ανόδου, η κίνηση ξεκινάει από το ύψος του Αγίου Ιωάννη Ρέντη μέχρι και μετά τη Νέα Φιλαδέλφεια στον Κόκκινο Μύλο. Στο αντίθετο ρεύμα, μποτιλιαρισμένο είναι το σημείο στον κόμβο Μεταμόρφωσης, λόγω και της κίνησης στην Αττική Οδό.

Μποτιλιαρισμένες είναι ανά διαστήματα και στα δύο ρεύματα οι Λεωφόροι Κηφισίας και Μεσογείων, όπως και οι δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Δείτε την κίνηση στις 18.10:

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά ενώ μποτιλιαρισμένη είναι ανά διαστήματα και η Λεωφόρος Ποσειδώνος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις