Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στα Οινόφυτα

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στα Οινόφυτα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ από την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στα Οινόφυτα με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Οι αλλαγές στην κυκλοφορία θα διαρκέσουν έως και τις 27 Οκτωβρίου. 

Ειδικότερα, από την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία (52,1ο έως 60,1οχλμ.) θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δύο φάσεων:

Φάση Α΄:
Μικρής διάρκειας αποκλεισμός Αριστερής και Μεσαίας Λωρίδας κυκλοφορίας από το 52,1ο έως το 60,1ο χλμ.

Φάση Β΄:
Μικρής διάρκειας αποκλεισμός της Μεσαίας, Δεξιάς Λωρίδας και Λ.Ε.Α από το 52,1ο έως το 60,1ο χλμ.

Μικρής διάρκειας αποκλεισμός των κλάδων εισόδου και εξόδου από τον Αυτοκινητόδρομο του Ανισόπεδου Κόμβου Α/Κ Οινοφύτων.

Οι οδηγοί που θέλουν να μπουν στον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Οινοφύτων στην κατεύθυνση προς Λαμία, θα ακολουθούν μέσω κατάλληλης σήμανσης εναλλακτική διαδρομή που περιλαμβάνει πορεία στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης και είσοδο στον Αυτοκινητόδρομο από τον Ημικόμβο Σχηματαρίου.

Οι οδηγοί που θέλουν να βγουν από τον αυτοκινητόδρομο θα ακολουθούν μέσω κατάλληλης σήμανσης πορεία που περιλαμβάνει έξοδο από τον προηγούμενο Α/Κ Μαλακάσας και πορεία μέσω της Π.Ε.Ο προς τον Α/Κ Οινοφύτων.

Κατά τη διάρκεια της Β΄ Φάσης ο χώρος στάθμευσης περίπου στο 59,4ο χλμ. θα κλείνει προσωρινά.

Οι δύο φάσεις θα υλοποιηθούν διαδοχικά, με την Φάση Β’ να ξεκινά μετά την ολοκλήρωση της Φάσης Α΄.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή με ωράριο 19:00 – 07:00, και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το τέλος των εργασιών.

«Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών, καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις