Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλες καθυστερήσεις σε Κηφισό, Αττική Οδό και παραλιακή

Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλες καθυστερήσεις σε Κηφισό, Αττική Οδό και παραλιακή
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Κόκκινο χτυπά από νωρίς το πρωί της Τρίτης (27.02.2024) η κίνηση σε αρκετούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας, με την απεργία των ταξί να δημιουργεί κυκλοφοριακό έμφραγμα.

Για μία ακόμη ημέρα, αυξημένη είναι η κίνηση στον Κηφισό, από τη Ν. Φιλαδέλφεια έως την Λένορμαν και στα δύο ρεύματα, ενώ η απεργία των ταξί δυσχεραίνει περαιτέρω την κατάσταση.

Υπομονή πρέπει να κάνουν και οι οδηγοί που κινούνται στην κάθοδο της Κηφισιάς και την Μεσογείων, στην παραλιακή στο ύψος του Αλίμου και στην Μικράς Ασίας στον Πειραιά.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10΄-15΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις 5΄-10΄στις εξόδους για Λαμία και στα δύο ρεύματα (προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα).

Η Τροχαία, πραγματοποιεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της πορείας διαμαρτυρίας στις 10:00 που θα πραγματοποιήσουν οδηγοί ταξί προς το Υπουργείο Μεταφορών. Οι οδηγοί ταξί αναμένεται να συγκεντρωθούν στην οδό Σπύρου Πάτση κατά τις 10:30 και στην συνέχεια θα κατευθυνθούν προς το Υπουργείο Μεταφορών.

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Διευκρινήσεις αναφορικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα τεθούν σε ισχύ από τις 10:00 το πρωί, έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου. Όπως ανέφερε:

«θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την οδό Σπύρου Πάτση, όπου θα συγκεντρωθούν τα ΤΑΞΙ, και στη συνέχεια διαδοχικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στο δρομολόγιο μέσω Λεωφόρου Αθηνών, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μάρνη, Πατησίων, Λεωφόρου Αλεξάνδρας καθώς και στη Λεωφόρο Μεσογείων, μέχρι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της κινητοποίησης.»

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις