Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις σε Λεωφόρο Κηφισού και Αττική Οδό

Τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Κηφισού μετά από σφοδρή σύγκρουση βαν με φορτηγό
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Ουρές χιλιομέτρων καταγράφονται λόγω της αυξημένης κίνησης στους δρόμους της Αθήνας και αναμένεται ακόμη ένα δύσκολο πρωινό Πέμπτης (11.11.2021) για τους οδηγούς.

Πιο συγκεκριμένα, στη Λεωφόρο Κηφισού (Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας) η κίνηση ξεκινά από το ύψος του Κολωνού μέχρι τον Κόκκινο Μύλο στο ρεύμα της ανόδου με μποτιλιάρισμα στο ύψος των Πατησίων, ενώ στην κάθοδο η κίνηση καταγράφεται από τους χάρτες της Google από το ύψος της Νέας Ζωής μέχρι το ύψος των ΚΤΕΛ Κηφισού.

Στο κέντρο της Αθήνας, τα πράγματα είναι δύσκολα στη Λεωφόρο Κηφισίας τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο ενώ στη Λεωφόρο Μεσογείων υπάρχει μποτιλιάρισμα από τον Χολαργό μέχρι την Εθνική Άμυνα.

Δύσκολη είναι η κατάσταση στον Πειραιά και στους γύρω δρόμους από το λιμάνι. Αυξημένη είναι και η κίνηση στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου από την Ηλιούπολη μέχρι τον Καρέα.

Η κίνηση στις 08:30

Σε ό,τι αφορά την Αττική Οδό, όπως αναφέρει και η ενημέρωση στο Twitter, υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 5′-10’από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας αλλά και καθυστερήσεις 5′-10′ στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις