Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα και προβλήματα στη Λεωφόρο Κηφισού – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Κηφισού λόγω τροχαίου ατυχήματος
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Δύσκολο είναι και το σημερινό πρωινό της Παρασκευής (17.12.2021) για τους οδηγούς στην Αθήνα καθώς η κίνηση είναι αυξημένη σε όλους τους μεγάλους δρόμους της πόλης και τις λεωφόρους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές χιλιομέτρων.

Πιο συγκεκριμένα, μποτιλιαρισμένη είναι η Λεωφόρος Κηφισού από το ύψος του Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια στην άνοδο και από το ύψος των Αγίων Αναργύρων μέχρι το ύψος του Περιστερίου στην κάθοδο. Αυξημένη είναι και η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας ενώ στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων υπάρχει μποτιλιάρισμα σε αρκετά σημεία.

Μποτιλιαρισμένη είναι και η Λεωφόρος Αθηνών στο ρεύμα προς Σκαραμαγκά αλλά και η Λεωφόρος Σχιστού στο ίδιο ρεύμα. Την ίδια ώρα, αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά ενώ υπάρχει μεγάλο μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, το οποίο ξεκινάει από την έξοδο του Πειραιά και φτάνει μέχρι τη Λεωφόρο Συγγρού.

Η κίνηση στους δρόμους στις 09:00

Σε ό,τι αφορά την Αττική Οδό, καταγράφονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10΄-15΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας αλλά και καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα:

  • 10΄-15΄από κόμβο Πεντέλης έως κόμβο Μεταμόρφωσης.
  • 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις