Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Λεωφόρο Κηφισού και Αττική Οδό

Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας και σήμερα Παρασκευή (10.12.2021) το πρωί με πολλά σημεία του λεκανοπεδίου να είναι «στο κόκκινο» ενώ παράλληλα καταγράφεται και μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων.

Πιο συγκεκριμένα, αυξημένη είναι η κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισού από το ύψος της Λένορμαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια στην άνοδο και από το ύψος των Αγίων Αναργύρων μέχρι το ύψος του Αιγάλεω στην κάθοδο ενώ υπάρχει αρκετή κινητικότητα και στους γύρω δρόμους, στα ρεύματα προς Αθήνα.

Σε ό,τι αφορά το κέντρο της Αθήνας, αυξημένη είναι η κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, όπως και η Λεωφόρος Μεσογείων από το κέντρο της πόλης έως τον Χολαργό και στα δύο ρεύματα.

Στον Πειραιά είναι μποτιλιαρισμένοι οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι αλλά και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Παράλληλα, αυξημένη είναι και η κίνηση στη Λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος του Σκαραμαγκά.

Όσον αφορά την Αττική Οδό, υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 5΄-10΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας αλλά και καθυστερήσεις 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις