Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Κηφισού και καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Κηφισού και καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Με αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας και όλης της Αττικής ξεκινά η εβδομάδα σήμερα Δευτέρα (15.5.2023), καθώς παρατηρούνται ουρές χιλιομέτρων στη Λεωφόρο Κηφισού αλλά και στην Αττική Οδό και οι οδηγοί θα πρέπει να «οπλιστούν» με υπομονή.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού, με το μποτιλιάρισμα να ξεκινά από το ύψος του σταθμού των ΚΤΕΛ και να φτάνει μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια στο ρεύμα της ανόδου ενώ στην κάθοδο το μποτιλιάρισμα ξεκινά από τον Κόμβο Μεταμόρφωσης και φτάνει μέχρι και το Αιγάλεω.

Όσον αφορά την Αττική Οδό, παρατηρούνται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10′-15′ από Κόμβο Μεταμόρφωσης έως Κόμβο Kηφισίας αλλά και καθυστερήσεις 5′-10′ στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στο λιμάνι του Πειραιά και στους γύρω δρόμους ενώ υπάρχει και μεγάλο μποτιλιάρισμα στην οδό Μικράς Ασίας και συνεχίζεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος μέχρι το ύψος της Λεωφόρου Κηφισού.

Η κίνηση λίγο μετά τις 08:30:

Μποτιλιαρισμένη ανά διαστήματα είναι η Λεωφόρος Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα, ιδιαίτερα από το ύψος του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και κάτω, ενώ υπάρχει και μποτιλιάρισμα στο ύψος του Νέου Ψυχικού, στο αντίθετο ρεύμα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις