Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό λόγω καραμπόλας – Μποτιλιάρισμα και στην Κηφισίας

Δείτε live ποιοι δρόμοι της Αθήνας έχουν φρακάρει από την κίνηση

Στο «κόκκινο» είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (25.06.2025). Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στον Κηφισό, στην Κηφισίας και στην Αθηνών.

Η κίνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας έχει προκαλέσει καθυστερήσεις και σε άλλους άξονες όπως στην Αττική Οδό. Όσον αφορά τους οδηγούς που κινούνται επί του Κηφισού, πρέπει να οπλιστούν με αρκετή υπομονή.

Στην κάθοδο του Κηφισού, καραμπόλα 3 οχημάτων έχει παραλύσει τη λεωφόρο. Το τροχαίο έγινε στο ύψος της Νέας Χαλκηδόνας στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο η κυκλοφορία.

Στο ρεύμα προς Πειραιά τα προβλήματα ξεκινούν από τον κόμβο της Μεταμόρφωσης και φτάνουν μέχρι το Αιγάλεω. Στην άνοδο οι οδηγοί κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από το Αιγάλεω έως τη Νέα Ιωνία.

Δείτε live εδώ που έχει κίνηση.

Στην Κηφισίας υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις σε όλο το μήκος και των 2 ρευμάτων.

Ίδια κατάσταση επικρατεί και στη Μεσογείων, και ειδικά στην κάθοδο στο ύψος του Χολαργού.

Στην κάθοδο της Αθηνών τα προβλήματα ξεκινούν από το Χαϊδάρι και φτάνουν μέχρι το τέλος της ενώ στην άνοδο στο ύψος του Ελαιώνα.

Οι δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας, το λιμάνι του Πειραιά, η Αλεξάνδρας και η Κατεχάκη έχουν «παραδοθεί» στο μποτιλιάρισμα.

Στην Αττική Οδό οι καθυστερήσεις αγγίζουν τα 15 λεπτά.

«Καθυστερήσεις 10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 25΄-30΄στην έξοδο για Λαμία, 10΄-15΄από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοβαρό τροχαίο με πατίνι στην Αλεξανδρούπολη: Στο νοσοκομείο 2 παιδιά μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο
Το πατίνι στο οποίο επέβαιναν οι 2 ανήλικοι, κινήθηκε αιφνιδιαστικά από μονόδρομο και βρέθηκε στην πορεία διερχόμενου αυτοκινήτου με αποτέλεσμα τα θύματα να εκτοξευτούν σε μεγάλη απόσταση
Ηλεκτρικό πατίνι
O Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τις 2 απόπειρες βιασμού: Ξέσπασαν σε κλάματα Παπαχαραλάμπους και Δροσάκη
Δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό - Δάκρυα ανακούφισης και από τις 2 γυναίκες που τον κατήγγειλαν - Ανέκφραστος άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου
Πέτρος Φιλιππίδης
Ανανεώθηκε πριν 18 λεπτά
114