Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» Κηφισός και Κηφισίας – Κυκλοφοριακό χάος σε όλη την Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» Κηφισός και Κηφισίας – Κυκλοφοριακό χάος σε όλη την Αθήνα

Τα σχολεία άνοιξαν, οι διακοπές φαίνονται σαν μια μακρινή ανάμνηση, οι Αθηναίοι επέστρεψαν στις δουλειές τους και μαζί επέστρεψε η κίνηση στους δρόμους. Από το πρωί στους δρόμους της Αθήνας επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Συγκεκριμένα, από νωρίς το πρωί της Τρίτης (12.9.2023) η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας είναι στο «κόκκινο». Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στη Λεωφόρο Κηφισίας και στον Κηφισό.

Στη Λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα της καθόδου η κίνηση ξεκινά από τη Μεταμόρφωση και φτάνει μέχρι τον… Πειραιά. Στο ρεύμα της ανόδου η διέλευση των οχημάτων γίνεται με αργούς ρυθμούς από το Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Ιωνία.

Στην Κηφισίας η κίνηση είναι αυξημένη και στα δύο ρεύματα σε όλο το μήκος της Λεωφόρου. περίπου τους Αμπελόκηπους έως και το Μαρούσι.

Στο «κόκκινο» βρίσκονται και κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας όπως η Λεωφόρος Μεσογείων, η Βασιλίσσης Σοφίας, η Βασιλέως Κωνσταντίνου και η Ποσειδώνος.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς αεροδρόμιο: 15′-20′ από τον κόμβο Δημοκρατίας έως τον κόμβο Κηφισίας.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 10′-15′ από τον κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Κηφισίας και 10′-15΄ στην Δυτική Περιφερειακή Υμηττού από τον κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Κηφισίας. 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις