Μία καραμπόλα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (05.05.2025) στην ΕΟ Αθηνών – Κορίνθου, όπου συγκρούστηκαν τρία οχήματα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο. Έντονη είναι επίσης η κίνηση στους δρόμους και σε άλλες περιοχές της Αθήνας.
Η σύγκρουση των τριών οχημάτων έγινε στην Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Χαλιβουργικής στο ρεύμα προς Κόρινθο. Με «βήμα σημειωτόν» κινούνται τα οχήματα και στην υπόλοιπη Αθήνα, αφού κίνηση εντοπίζεται και στη λεωφόρο Κηφισού, στους δρόμους του κέντρου, στην Κηφισίας και στον Πειραιά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στον Κηφισό, επικρατεί μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση στο ρεύμα προς Λαμία από το ύψος του Μοσχάτου μέχρι τα Πατήσια, ενώ «κόκκινη» είναι και η κάθοδος από την Κηφισιά μέχρι το Αιγάλεω.
Έντονη κίνηση σημειώνεται και στη λεωφόρο Κηφισίας, τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο αλλά και στην Αλίμου Κατεχάκη στο ρεύμα προς Γλυφάδα.
Το αδιαχώρητο γίνεται στο κέντρο της Αθήνας, στις λεωφόρους Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αμαλίας, βασιλίσσης Σοφίας, Σταδίου, και Αλεξάνδρας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε και στην Αττική οδό, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο ύψος της Μεταμόρφωσης στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.
Απομάκρυνση των εμπλεκόμενων οχημάτων, η αριστερή λωρίδα στην κυκλοφορία. https://t.co/kB0lRHPyZp
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) May 5, 2025
Καθυστερήσεις 10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) May 5, 2025
Σε άλλη ενημέρωση, ανακοινώθηκαν καθυστερήσεις στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στην έξοδο για Λαμία.