Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης – Πού έχει μποτιλιάρισμα

Κίνηση στους δρόμους: Τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης – Πού έχει μποτιλιάρισμα
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Αυξημένη είναι η κίνηση στους περισσότερους μεγάλους δρόμους της Αθήνας το πρωί της Πέμπτης (22.6.2023) με τη Λεωφόρο Κηφισού να είναι «φρακαρισμένη» ενώ το μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης έχει προκληθεί λόγω ενός τροχαίου.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η κίνηση στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης είναι στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Δάφνης, λόγω ενός τροχαίου ατυχήματος και γι’ αυτό παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις για όσους περάσουν από εκεί.

Μποτιλιαρισμένη είναι η Λεωφόρος Κηφισού, από το ύψος των ΚΤΕΛ Κηφισού μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας στο ρεύμα της ανόδου. Όσον αφορά το αντίθετο ρεύμα, έχει σχηματιστεί ουρά πολλών χιλιομέτρων από το ύψος του Κόμβου Μεταμόρφωσης μέχρι το ύψος του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Η κίνηση μέχρι τις 09.00:

Σχετικά με την Αττική Οδό, καθυστερήσεις παρατηρούνται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10′ – 15′ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας και 10′ – 15′ στην έξοδο για Λαμία. Παράλληλα, παρατηρούνται καθυστερήσεις στην Περιφερειακή Υμηττού 5′ – 10′ από Δουκίσσης Πλακεντίας έως Κηφισίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Μποτιλιάρισμα έχει και η Λεωφόρος Αθηνών από το Χαϊδάρι μέχρι τον Σκαραμαγκά στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος ανά διαστήματα και στα δύο ρεύματα όπως και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις