Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Τροχαίο στην Κηφισίας, αυτοκίνητο έπεσε σε τοίχο – Τεράστιο μποτιλιάρισμα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τεράστια είναι η κίνηση στην Κηφισίας, αφού ένα τροχαίο έχει κάνει πολύ χειρότερη την έτσι κι αλλιώς επιβαρυμένη καθημερινά κατάσταση.

Το τροχαίο έχει γίνει στην Κηφισίας στο ύψος της Πανόρμου, προκαλώντας κίνηση – χάος από εκείνο το σημείο και μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω στο προστατευτικό κάγκελο, στα δεξιά του δρόμου, στο ρεύμα προς Κηφισιά.

Ο χάρτης της κίνησης δείχνει την Κηφισίας μέχρι το σημείο αυτό να είναι στο «βαθύ κόκκινο», με τους οδηγούς να πρέπει να δείξουν… ατελείωτη υπομονή.

kifisias

Επίσης ένα φορτηγό έπιασε φωτιά στην Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Κινέττας, προκαλώντας και εκεί, σε ένα κομμάτι, κίνηση.

Μεγάλη κίνηση υπάρχει αυτή την ώρα και στον Κηφισό από το ύψος της Λεωφόρου Αθηνών μέχρι την Νέα Φιλαδέλφεια στο ρεύμα ανόδου. Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, πριν την είσοδο για την Αθηνών – Λαμίας.

Σε ποιους άλλους δρόμους έχει κίνηση

-Αθηνών – Κορίνθου (έξοδος)

-Αλεξάνδρας

-Μεσογείων

-Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη)

-Βασιλίσσης Σοφίας (άνοδος και κάθοδος)

-Βασιλέως Κωνσταντίνου

-Συγγρού (άνοδος)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Που θα τα «ρίξουν» οι γιατροί για την υπόθεση Μαζωνάκη - Τα μοιραία 90 λεπτά μετά την ανακοπή και ο διαγραμμένος φάκελος
«Οι αντιφάσεις οφείλονται στον πανικό της στιγμής» θα πει η γιατρός ενώ ο σύζυγός της θα αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, καθώς την στιγμή της ανακοπής είχε ραντεβού με άλλους πελάτες
Γιώργος Μαζωνάκης
7
Καρέ καρέ οι τελευταίες ώρες του Γιώργου Μαζωνάκη στην κλινική - Οι αντιφάσεις και οι καταθέσεις που «καίνε» τους γιατρούς
Η κρίσιμη μιάμιση ώρα που παρέμεινε χωρίς τις αισθήσεις του συνδεδεμένος στο μηχάνημα πλασμαφαίρεσης, η απόκρυψη στοιχείων από τους γιατρούς και οι καταθέσεις των εργαζομένων που τους «έκαψαν»
Γιώργος Μαζωνάκης
Σε «λαϊκή αγρυπνία» η σορός του Γιώργου Μαζωνάκη την Κυριακή, σε κλειστό κύκλο η κηδεία του - Η ανακοίνωση της οικογένειας
Όπως αναφέρει η οικογένεια, η «λαϊκή αγρύπνια» θα γίνει ως απότιση φόρου τιμής και αγάπης, στις 19.30 το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας
μαζωνακης 38