Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Τροχαίο στον Κηφισό – Που υπάρχουν προβλήματα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στη λεωφόρο Κηφισού, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή. Στο σημείο επικρατεί αυξημένη κίνηση.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε στον Κηφισό στο ρεύμα προς Λαμία στο ύψος της Δυρραχίου. Μάλιστα από τη σύγκρουση του αυτοκινήτου με τη μηχανή τραυματίστηκε ελαφρά ένας από τους επιβαίνοντες.

Ως αποτέλεσμα η λεωφόρος Κηφισού για ακόμη μια φορά παρουσιάζει έντονο μποτιλιάρισμα, ενώ έχουν σχηματιστεί «ουρές» χιλιομέτρων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία από το ύψος της Πειραιώς μέχρι και τα ΚΤΕΛ.

Τόσο το αυτοκίνητο όσο και η μηχανή έχουν απομακρυνθεί από το σημείο αλλά η κίνηση παραμένει.

troxaio kinis

Αυξημένη κίνηση υπάρχει επίσης στην λεωφόρο Καβάλας (Αθηνών – Κορίνθου), εξαιτίας της εξόδου των εκδρομέων για τις μέρες του Πάσχα.

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται επίσης στην Κηφισίας, καθώς και σε κεντρικούς οδικούς άξονες στο κέντρο της Αθήνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΜΚΟ Παιδική Χαρά: «Επέλεγαν παιδιά που ήταν στο τελικό στάδιο» – Στο μικροσκόπιο η διαδρομή των χρημάτων από τους εράνους «μαϊμού»
Τι αποκαλύπτει ο Σταύρος Μπαλάσκας - Οι πρώτοι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη ΜΚΟ αναμένεται να βρεθούν σήμερα (03.11.2026) ενώπιον του ανακριτή
Ο πρόεδρος της ΜΚΟ, Παιδική Χαρά Κωνσταντίνος Φιρινίδης
Κακοκαιρία Agneta: Χαλάζι, καταιγίδες και κίνδυνος για πλημμύρες την Τρίτη – Επτά περιοχές σε «Red Code»
Αλλεπάλληλα μηνύματα του 112 σε Θεσπρωτία, Πρέβεζα και Ιόνιο - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ, συστάσεις Πολιτικής Προστασίας και «καμπανάκι» για πλημμύρες και περιορισμό μετακινήσεων
Καιρός
Ο Φιρινίδης και η σύντροφός του δήλωναν ότι ζούσαν με ταμείο ανεργίας – Εκτός μητρώου και χωρίς ελέγχους η ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»
Η ΜΚΟ ήταν καταχωρημένη μόνο σε παλιό αρχείο του υπουργείου Εξωτερικών, με δηλωμένο σκοπό την παροχή επισιτιστικής βοήθειας σε άπορα παιδιά στο εξωτερικό
Κωνσταντίνος Φιρινίδης 38