Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κιβωτός του Κόσμου: Δεν μετάνιωσα για τη δωρεά είπε ο βιομήχανος Κώστας Λούλης – Τι λέει για πατήρ Αντώνιο και πράσινο κλουβί

Κιβωτός του Κόσμου: Δεν μετάνιωσα για τη δωρεά είπε ο βιομήχανος Κώστας Λούλης – Τι λέει για πατήρ Αντώνιο και πράσινο κλουβί

Ραγδαίες οι εξελίξεις στη συγκλονιστική υπόθεση με την «Κιβωτό του Κόσμου». Στον ALPHA και την εκπομπή «Tlive» με την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ο βιομήχανος, Κώστας Λούλης, που έκανε δωρεά στη Δομή το ακίνητο στον Βόλο.

Την ώρα που οι καταγγελίες για το πράσινο κλουβί της «τιμωρίας» στη Δομή που διαθέτει η «Κιβωτός του Κόσμου» στον Βόλο, παίρνουν διαστάσεις θρίλερ, ο βιομήχανος και δωρητής του ακινήτου, βιομήχανος Κώστας Λούλης, αναφέρεται στην υπόθεση που κυριαρχεί στην επικαιρότητα.

Σε συνέντευξή του στον ALPHA και την εκπομπή «Tlive» με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο γνωστός βιομήχανος που πρόσφερε στη Δομή του Βόλου το συγκεκριμένο ακίνητο, δηλώνει ότι δεν έχει μετανιώσει «για τη δωρεά, γιατί υπάρχουν αυτά τα παιδιά»!

Ερωτηθείς για τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα, ο κ. Λούλης είπε ότι γνώρισε τον ιερέα πριν από 7-8 χρόνια και απέναντί του είδε έναν συμπαθέστατο και αξιαγάπητο άνθρωπο, που επιτελούσε ένα πολύ σοβαρό κοινωνικό έργο.

Ο κ. Λούλης υπογράμμισε μάλιστα ότι τον πατέρα Αντώνιο τίμησε επανειλημμένα τόσο η Πολιτεία όσο και η Εκκλησία, ενώ είχε αναγορευτεί και πολίτης της Ευρώπης.

Είχε 2-3 χρόνια να τον δει και τον συνάντησε στις 19 Νοεμβρίου.

Τα περίπου 500 παιδιά που φιλοξενεί η «Κιβωτός του Κόσμου» έχουν την ανάγκη μας, και το πιο σημαντικό, ακόμα και σήμερα, είναι να συνεχίσουμε να τα στηρίζουμε, επισήμανε ο κ. Λούλης.

Σε ό,τι αφορά το πράσινο κλουβί της «τιμωρίας», ο γνωστός βιομήχανος σχολίασε πως δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη μαρτυρία της μητέρας, διερωτήθηκε ωστόσο, γιατί τόσον καιρό δεν είχε προχωρήσει σε καταγγελίες.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του «Tlive» με την Τατιάνα Στεφανίδου:

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις