Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: Με «σωματοφύλακες» κυκλοφορούσε ο πάτερ Αντώνιος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την Κιβωτό του Κόσμου και τον πατέρα Αντώνιο. Μετά τις καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης και ξυλοδαρμών, αποκαλύπτονται και άλλα στοιχεία γύρω από το ηγετικό στέλεχος της ΜΚΟ. 

Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι ο πατέρας Αντώνιος φέρεται να κυκλοφορούσε γύρω του με ορισμένους άντρες, οι οποίοι είχαν αναλάβει ρόλο «σωματοφυλάκων». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για άνδρες που ήταν πρώην τρόφιμοι στην «Κιβωτό του Κόσμου». Για παιδιά από κακοποιητικές οικογένειες που βρήκαν καταφύγιο στην ΜΚΟ και στη συνέχεια παρέμειναν ως εργαζόμενοι εκεί και «φύλακες» του πατέρα Αντωνίου.

Οι εν λόγω άνθρωποι μάλιστα συμπεριφέρονταν, σύμφωνα με το MEGA, ιδιαίτερα σκληρά στα παιδιά που φιλοξενούνταν στην «Κιβωτό του Κόσμου». 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που ταξί μεταφέρει τον Γιώργο Μαζωνάκη στην κλινική στο Κολωνάκι, λίγο πριν πεθάνει - Δείτε βίντεο
Ο ιδιοκτήτης του ταξί που εντοπίστηκε από τις αστυνομικές και θα καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα, ανέφερε ότι μετέφερε τον γνωστό τραγουδιστή στις 13:55 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στο Κολώνακι
Γιώργος Μαζωνάκης