Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κιβωτός του Κόσμου: Με βαλίτσες και κούτες αποχώρησε από τον Κολωνό η πρεσβυτέρα

Κιβωτός του Κόσμου: Με βαλίτσες και κούτες αποχώρησε από τον Κολωνό η πρεσβυτέρα

Λίγο μετά τη 1:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (5.12) η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, αποχώρησε από τη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» από το Κολωνό, παίρνοντας μαζί της κούτες και βαλίτσες με πράγματα.

Σημειώνεται, πως ενώ δεν είναι σαφές που βρίσκεται ο πατέρας ο Αντώνιος, η πρεσβυτέρα έκανε την εμφάνισή της σήμερα στην «Κιβωτό του Κόσμου» στον Κολωνό, όπου βρίσκεται και το διαμέρισμα της οικογένειας.

Το περιβάλλον του πατέρα Αντωνίου και οι δικηγόροι καταγγέλλουν ότι οι αρχές άλλαξαν τις κλειδαριές, χωρίς να τους επιτρέψουν να πάρουν ούτε τα προσωπικά αντικείμενά τους. 

Νωρίς το μεσημέρι η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, αποχώρησε ενώ μαζί της βρίσκονταν άνθρωποι που την βοήθησαν να μεταφέρουν πλήθος αντικειμένων.

Συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες του newsit.gr φαίνεται οι άνθρωποί της να μεταφέρουν σακ βουαγιάζ, βαλίτσες, κούτες με άγνωστο υλικό αλλά και τσάντες για έγγραφα. 

Η Σταματία Γεωργαντή δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων που βρέθηκαν έξω από τη δομή.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις