Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Κιβωτός του Κόσμου: Νέες καταθέσεις στους εισαγγελείς ανηλίκων επιβεβαιώνουν τις κακοποιήσεις παιδιών

Κιβωτός του Κόσμου: Νέες καταθέσεις στους εισαγγελείς ανηλίκων επιβεβαιώνουν τις κακοποιήσεις παιδιών

Ένας ακόμα μάρτυρας για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» πέρασε το «κατώφλι» της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας. Κατέθεσε ενώπιον των εισαγγελέων ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση – θρίλερ.

Πρόκειται για πρώην εργαζόμενο σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», ο οποίος – κατά πληροφορίες – επιβεβαίωσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κακοποιητικές συμπεριφορές. Την ίδια στιγμή, αναμένεται – εντός των επόμενων ημερών – η διαβίβαση από την Οικονομική Αστυνομία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, όλων των στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί από τις διάφορες δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» με στόχο να μην εξαφανιστούν στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία αυτά θα αξιολογηθούν και θα αποτελέσουν το αντικείμενο νέας προκαταρκτικής εξέτασης για φοροδιαφυγή και «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος», ενώ δεν αποκλείεται, τα αδικήματα να διευρυνθούν σε πιθανή τέλεση απιστίας, υπεξαίρεσης ή απάτης, αν ο διαχειριστικός έλεγχος οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση και το ζητήσει η νέα διοίκηση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις