Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: «Οκτώ μήνες στην απομόνωση – Με χτυπούσαν με σανίδες και με πέτρες»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ραγδαίες έιναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της “Κιβωτού του Κόσμου“, καθώς -όπως έγινε γνωστό χθες- ο ιδρυτής της, πατέρας Αντώνιος είναι αντιμέτωπος με την κακουργηματική κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση.

Η εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” έφερε στο φως υπόμνημα που κατέθεσε στον εισαγγελέα πρώην τρόφιμος της “Κιβωτού του Κόσμου”, στο οποίο περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όσο βρισκόταν στις δομές. Δυστυχώς, πρόκειται για μία από τις δεκάδες σοκαριστικές περιγραφές τροφίμων, που έχουν δει το “φως” της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες. 

“Με έθεσαν σε παρατεταμένη απομόνωση για 8 μήνες, διότι με είχαν κλειδωμένο μόνο μου σε ένα δωμάτιο όλη μέρα, φέρνοντάς μου μόνο φαγητό. Επίσης, ενώ ήμουν σε απομόνωση 2-3 μήνες, ο εργαζόμενος της “Κιβωτού” δύο φορές με είχε κακοποιήσει μέσα στο δωμάτιο, την ώρα που μου έφερνε βραδινό φαγητό, ρίχνοντάς μου σφαλιάρες, πιάνοντάς με από τον λαιμό, και πετώντας με κάτω”.

“Με την παρατεταμένη απομόνωσή μου σε ένα δωμάτιο για 8 μήνες, στο οποίο βρισκόμουν κλειδωμένος, ο εργαζόμενος μού προξένησε εντονότατο ψυχικό πόνο και μου επέφερε σοβαρή ψυχική βλάβη, με δεδομένο ότι στερήθηκα την δυνατότητα επικοινωνίας με άλλα πρόσωπα και με τις αγαπημένες μου αδελφές, ενώ για κάποιο διάστημα δεν με άφηναν να πηγαίνω ούτε στο σχολείο μου”, ανέφερε.

Και συνέχισε: “Λίγους μήνες πριν ενηλικιωθώ, δηλαδή στα τέλη του 2021 και στις αρχές του 2022, με αφορμή μια κλοπή για την οποία με κατηγόρησαν, με έβαλαν σε παρατεταμένη απομόνωση στον Άνω Βόλο μέχρι την ενηλικίωσή μου. Το δωμάτιο στο οποίο με έβαλαν ήταν κρύο, χωρίς έπιπλα και κρεβάτι, παρά μόνο ένα στρώμα στο πάτωμα και μία κουβέρτα”.

“Επειδή μάλιστα η πόρτα της τουαλέτας ήταν κλειστή και δεν μπορούσα να βγω έξω, τη νύχτα έκανα την ανάγκη μου σε μπουκαλάκι. Μέλη της “Κιβωτού” ένα βράδυ ξεκλείδωσαν την πόρτα, μπήκαν μέσα στο δωμάτιο και με χτυπούσαν με μανία με σανίδες και με πέτρες, που είχαν στα χέρια τους”.

“Όσο με χτυπούσαν, παρά το γεγονός ότι τους φώναζα να σταματήσουν, και τους έλεγα ότι πονάω και δεν αντέχω άλλο, αυτοί γέλαγαν μαζί μου και μου έλεγαν ότι “ή θα παραδεχθείς ότι εσύ έκλεψες τα λεφτά ή θα σε σκοτώσουμε”…”, αποκάλυψε στο υπόμνημά του πρώην τρόφιμος της “Κιβωτού”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβεντάκη: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο σπίτι του αγνοούμενου ενοικιαστή στα Χανιά
Οι αστυνομικοί πήραν στα εργαστήρια ακόμη και τη σφουγγαρίστρα του ενοικιαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έγινε προσπάθεια καθαρισμού και αλλοίωσης στοιχείων
Η 45χρονη Σταυρούλα Λεβεντάκη και ο ενοικιαστής της στα Χανιά
Βόλος: «Δεν πήρα ποτέ χρήματα από το παιδί», λέει ο 34χρονος – «Αν ήταν μαύρα, δεν θα το κατήγγειλα» λέει ο πατέρας του 13χρονου που έπεσε θύμα εκβιασμού
«Πήγαινε μόνο και καθόταν εκεί που πήγαινα εγώ με τα αδέλφια μου, ουδέποτε είχαμε σχέσεις», τόνισε ο 34χρονος κατηγορούμενος
Emotional moment: man sitting holding head in hands, stressed sad young male having mental problems, feeling bad, depressed, disappointed, hopeless. Desperate man in the dark corner needing help.
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Ο Ιταλός επιμένει ότι είναι αθώος – Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος «βλέπουν» οι αρχές
Τα νέα ευρήματα, αντί να δίνουν οριστικές απαντήσεις, φαίνεται να «γεννούν» ακόμη περισσότερα ερωτήματα, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν κάθε πτυχή της υπόθεσης
Δολοφονία στο Αίγιο