Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η υπόθεση – Έρευνα και για τη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με εισαγγελική εντολή, επιστρέφει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας η δικογραφία για την υπόθεση της “Κιβωτού του Κόσμου” και τις καταγγελίες παιδιών που φιλοξενούνταν στις δομές της για κακοποίηση.

Κατά πληροφορίες, το τι μέλλει γενέσθαι στη συγκεκριμένη υπόθεση θα το αποφασίζει η Εισαγγελία Ανηλίκων η οποία θα διεξάγει και τη σχετική έρευνα και θα αποφανθεί για την απόδοση ποινικών ευθυνών εφόσον αυτές διαπιστωθούν.

Παράλληλα, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος, διέταξε τη διενέργεια έρευνας για τη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας για τη συγκεκριμένη υπόθεση όσο αυτοί βρίσκονταν στην υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων στη ΓΑΔΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
28η Οκτωβρίου: Οι δρόμοι που κλείνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη λόγω της παρέλασης  – Τροποποιήσεις σε Μετρό και Τραμ
Στην Αθήνα, τα μέτρα επικεντρώνονται στο κέντρο της πόλης, ενώ στη Θεσσαλονίκη, οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα γίνουν στην περιοχή της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου με 6 σταθμούς του μετρό να κλείνουν
Στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη
Επιδείνωση με έντονες βροχές και ισχυρές καταιγίδες – Οι περιοχές που βρίσκονται σε red code, πού ακυρώνονται οι παρελάσεις
Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων - Βελτίωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από αύριο Πέμπτη (19.10.2026)
Óôéãìéüôõðï áðü ôçí óôñáôéùôéêÞ ðáñÝëáóç ãéá ôçí åèíéêÞ åðÝôåéï óôçí ÁèÞíá ôçí ÐáñáóêåõÞ 25 Ìáñôßïõ 2016. 
(EUROKINISSI 10