Ελλάδα

Κλείνει το 1ο Νηπιαγωγείο Διονύσου λόγω γρίπης

Η γρίπη έβγαλε νοκ - άουτ πολλά σχολεία και σχολικές μονάδες ανά την Ελλάδα. Δεν τη... γλίτωσε ούτε και το 1ο Νηπιαγωγείο του Διονύσου.

Συγκεκριμένα, μετά από απόφαση του δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, το 1ο Νηπιαγωγείο κλείνει προληπτικά από την Πέμπτη (30.1.2020) έως και την Παρασκευή (31.1.2020) λόγω της γρίπης.

Click4more: “Θερίζει” η γρίπη τους μαθητές! Ποια σχολεία είναι κλειστά

“Ο Δήμος Διονύσου έχοντας επίγνωση των ιδιαίτερων συνθηκών προέβη στην απόφαση αυτή για προληπτικούς και μόνο λόγους, χωρίς να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.

Στο συγκεκριμένο σχολείο παρατηρήθηκε σημαντικός αριθμός απόντων και κρίθηκε από τη Διευθύντρια ότι θα ήταν σκόπιμο να μην πραγματοποιηθούν μαθήματα για τις επόμενες δύο μέρες”, καταλήγει η απόφαση του δημάρχου Διονύσου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: «Ο γιος μου δεν φαίνεται στο βίντεο» λέει η μητέρα ενός από τα 6 άτομα που κατονόμασε για τον ομαδικό βιασμό της η 13χρονη
Το θέμα, όμως, είναι αν το συγκεκριμένο παιδί ήταν εκείνο που κατέγραφε τις εικόνες φρίκης από το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια τις «ανέβαζε» στο διαδίκτυο
Θλιμμένη γυναίκα