Ελλάδα

Κλείσιμο των Δημοτικών σχολείων σε όλη την Ελλάδα αναμένεται να ανακοινώσει το απόγευμα η Κεραμέως

Η απόφαση για κλείσιμο των Δημοτικών σχολείων σε όλη την Ελλάδα φαίνεται να είναι μονόδρομος για την κυβέρνηση. Η απόφαση αυτή ελήφθη όχι γιατί τα παιδιά του Δημοτικού θεωρείται ότι διασπείρουν τον κορονοϊό αλλά για να μειωθεί η κινητικότητα των γονέων.

Αυτό σημαίνει, ότι θα αυξηθεί η τηλεργασία και θα δοθούν και πάλι και άδειες ειδικού σκοπού στους γονείς που εργάζονται είτε στον ιδιωτικό, είτε στον δημόσιο τομέα. Εκτός από τα Δημοτικά σχολεία, κλειστοί θα είναι οι βρεφονηπιακοί και οι παιδικοί σταθμοί αλλά και  τα νηπιαγωγεία.

Click4More Lockdown Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη – Κλειστά δημοτικά, αύξηση τηλεργασίας

Το απόγευμα στην καθιερωμένη ενημέρωση στις 18:00 στο υπουργείο Υγείας εκτός από τον Νίκο Χαρδαλιά θα είναι η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χιόνια στην Αττική το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
«Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων και τοπικών χιονοπτώσεων σε τμήματα της Αττικής, κυρίως στα βόρεια και βορειοανατολικά του νομού και σε υψόμετρα άνω περίπου των 400 μέτρων»
Καιρός 16
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 9