Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Κλειστά σχολεία από την κακοκαιρία – Σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν σήμερα

κλειστά σχολεία

Κλειστά τα σχολεία σε πολλούς νομούς σήμερα λόγω της κακοκαιρίας. Για προληπτικούς λόγους και για να μην υπάρξει κίνδυνος για τους μικρούς μαθητές λόγω έντονων καιρικών φαινομένων.

Η κακοκαιρία, εκτός από τη Δυτική Αττική και την Πιερία όπου η κακοκαιρία ήταν πολύ έντονη, έκανε δημάρχους και περιφερειάρχες να κλείσουν τα σχολεία σε πολλές περιοχές της; χώρας. Έτσι κλειστά θα είναι τα σχολεία σήμερα σε έξι περιοχές της χώρας όπου αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα.

Τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν σε όλη την Αττική, στον νομό Πιερίας, αλλά και στον νομό Ηλείας και σε τρία από τα νησιά του Ιονίου, την Κεφαλλονιά, την Ιθάκη και τη Ζάκυνθο.

Η κακοκαιρία που θα συνεχιστεί σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα ως και το πρωί της Κυριακής φέρνει έντονα φαινόμενα κατά κύματα.

Τις επόμενες ώρες ένα νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τα νησιά του Ιονίου και τη Δυτική Πελοπόννησο και έτσι λήφθηκε η σχετική απόφαση για τα σχολεία. Σε Αττική και Πιερία τα προβλήματα που άρχισαν να παρουσιάζονται από χθες μπορεί να προκαλέσουν επικίνδυνες καταστάσεις καθώς αναμένονται νέες βροχοπτώσεις και έντονα φαινόμενα και σήμερα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις