Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Κλειστά σχολεία και παιδικοί σταθμοί στον Δήμο Φυλής λόγω της κακοκαιρίας Avgi

Κλειστά σχολεία και παιδικοί σταθμοί στον Δήμο Φυλής λόγω της κακοκαιρίας Avgi
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη (30.1.2024) οι παιδικοί σταθμοί και τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον Δήμο Φυλής, λόγω της κακοκαιρίας Avgi, η οποία αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και να φέρει πυκνό χιόνι στην περιοχή.

Ο Δήμος Φυλής ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι τα σχολεία, οι παιδικοί σταθμοί, το δημοτικό ωδείο και οι αθλητικές – εκπαιδευτικές δομές θα παραμείνουν κλειστές, λόγω της κακοκαιρίας Avgi.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Φυλής για κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας:

«Ο Δήμος Φυλής ανακοινώνει ότι λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του χιονιά που αναμένεται τις επόμενες ώρες, για αύριο Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, θα παραμείνουν κλειστά τα Σχολεία όλων των Βαθμίδων Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια.

Κλειστοί θα παραμείνουν επίσης οι Παιδικοί Σταθμοί, το Δημοτικό Ωδείο και όλες οι αθλητικές – εκπαιδευτικές δομές του Δήμου Φυλής.

Παράλληλα θα υπάρξει πρόβλεψη για θερμαινόμενη αίθουσα και όλες οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Φυλής θα βρίσκονται σε επιφυλακή».

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Παιδείας, όσα σχολεία δεν θα μπορέσουν να ανοίξουν λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών, θα κάνουν τα μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις