Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής στον Ευαγγελισμό – Επιθεωρούν τον θάλαμο που θα μεταφερθεί ο Λουκάς Παπαδήμος

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Εξετάζουν τον θάλαμο στον οποίο αναμένεται να μεταφερθεί ο πρώην πρωθυπουργός
– Κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής στον Ευαγγελισμό για την μεταφορά του Λουκά Παπαδήμου
– Σε δεύτερο χειρουργικό καθαρισμό των τραυμάτων του πρώην πρωθυπουργού προχώρησαν οι γιατροί

Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής μετέβη την Κυριακή, στον Ευαγγελισμό, με σκοπό να προετοιμάσει την μεταφορά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου που αναμένεται να γίνει την Δευτέρα.

Ο Λουκάς Παπαδήμος, παραμένει στην εντατική -πάντα για προληπτικούς λόγους- μετά την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του, με παγιδευμένο με εκρηκτικά φάκελο.

Την Δευτέρα αναμένεται να μεταφερθεί σε θάλαμο του 10ου ορόφου του Ευαγγελισμού και το κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής, κλήθηκε να διαπιστώσει την ασφάλεια που παρέχει ο χώρος, πριν την μεταφορά.

Την Κυριακή, οι γιατροί προχώρησαν σε δεύτερο χειρουργικό καθαρισμό των τραυμάτων του πρώην πρωθυπουργού “Όπως αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν της διοίκησης του “Ευαγγελισμού”: “Ο πρώην πρωθυπουργός κύριος Λουκάς Παπαδήμος παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός. Πραγματοποιήθηκαν αλλαγές τραυμάτων επί κλίνης από την ιατρική ομάδα και διαπιστώθηκε ομαλή εξέλιξη των τραυμάτων. Συνεχίζει τη νοσηλεία του στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας χωρίς επιπλοκές, όπου και θα παραμείνει νοσηλευόμενος για το επόμενο 24ωρο”.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε