Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κλινική Ταξιάρχαι: Ο φουριόζος Τσιόδρας και το… ευτράπελο με την πόρτα (βίντεο)

Κλινική Ταξιάρχαι: Ο φουριόζος Τσιόδρας και το… ευτράπελο με την πόρτα (βίντεο)

Από χθες κατά την καθημερινή ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας είχε εμφανιστεί ενοχλημένος (έως εκνευρισμένος) με όσα αποκαλύφθηκαν για την κλινική Ταξιάρχαι ο Σωτήρης Τσιόδρας. Και σήμερα (24.04.2020) που ξαναπήγε, πήρε… φουριόζος!

Φορώντας μάσκα στο πρόσωπο, ο Σωτήρης Τσιόδρας έφτασε περίπου στις 12:30 στην κλινική Ταξιάρχαι. Λίγο νωρίτερα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ είχαν αρχίσει να μεταφέρουν σε νοσοκομεία νεφροπαθείς που μολύνθηκαν από κορονοϊό στην κλινική.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε πάει και χθες στην κλινική. Επέτρεψε σήμερα για να εποπτεύσει την κατάσταση, που μοιάζει να έχει βγει εκτός ελέγχου.

Click4more Ξέφραγο αμπέλι η κλινική Ταξιάρχαι στο Περιστέρι – Το ξέσπασμα ηλικιωμένης με κορονοϊό

Την ώρα που ο Σωτήρης Τσιόδρας έφτασε στην κλινική, εκεί βρίσκονταν και οι κάμερες των καναλιών. Άλλωστε τις τελευταίες ώρες η κλινική Ταξιάρχαι είναι η υγειονομική βόμβα που «έσκασε», με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση. Ούτε κουβέντα δεν είπε. Μόνο με ένα νεύμα του χεριού του έκανε σαφές πως όσα είχε πει, θα τα έλεγε στους αρμόδιους για το μπάχαλο και στην ενημέρωση το απόγευμα.

Όταν έφτασε στην πόρτα όμως, δεν περίμενε ότι θα αναγκαζόταν να περιμένει αρκετά δευτερόλεπτα για να του ανοίξει κάποιος. Ο Σωτήρης Τσιόδρας περίμενε υπομονετικά για να ανοίξει η αυτόματη πόρτα, αλλά τίποτα. Κάποια στιγμή, κάνει ένα νόημα το χέρι του σε κάποιον. Πάλι τίποτα.

Επιτέλους, η πόρτα ανοίξει και το ίδιο φουριόζος, ο Σωτήρης Τσιόδρας με γρήγορα βήματα κατευθύνεται προς το εσωτερικό της κλινικής για να ενημερωθεί.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις