Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κοίταξαν καλά το δελτίο και έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους – Τα κεράσια ήταν… μαγικά

Κοίταξαν καλά το δελτίο και έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους – Τα κεράσια ήταν… μαγικά

Με ένα μικρό κόστος πήραν ένα δελτίο, και η τύχη τους έκανε το καλύτερο δώρο… Μέσα σε μία εβδομάδα, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 3.488.554 ευρώ στους τυχερούς

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 4 έως και τις 10 Μαρτίου 2019, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 3.488.554 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν και τρεις τυχεροί παίκτες που κέρδισαν από 5.000 ευρώ ο καθένας στο παιχνίδι «Super Μαγικά Κεράσια».

Το ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει συνεχώς νέους φίλους καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή. Η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς και σε αυτή πρόσφατα προστέθηκε το νέο παιχνίδι «Εφτάτυχη γάτα με ουρά!», το οποίο προσφέρει 16 ευκαιρίες για κέρδη έως και 500.000 ευρώ. Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.

Μεικτά κέρδη προ φόρων έως 100 ευρώ ανά Τεμάχιο μπορείς να τα πληρωθείς από οποιοδήποτε συμβεβλημένο σημείο πώλησης της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε., χωρίς την ένδειξη κάποιου επίσημου εγγράφου. Επίσης, μπορείς να ζητήσεις τα κέρδη σου από κάποιον πλανόδιο πωλητή.

Μεικτά κέρδη προ φόρων από 100,01 ευρώ έως και 1.500 ευρώ ανά Τεμάχιο, δύναται να καταβληθούν από οποιοδήποτε συμβεβλημένο πρακτορείο της ΟΠΑΠ Α.Ε. λειτουργεί ως σημείο πώλησης της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.

Για ποσά από 200 ευρώ έως και 1.500 ευρώ ανά Τεμάχιο, σε περίπτωση που επιθυμείς έκδοση βεβαίωσης κέρδους, χρειάζεται υποχρεωτικά να εισπράξεις το κέρδος σου από συμβεβλημένη με την Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. τράπεζα κατόπιν έκδοσης εντολής πληρωμής από οποιοδήποτε πρακτορείο της ΟΠΑΠ Α.Ε. λειτουργεί ως σημείο πώλησης της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε..

Μεικτά κέρδη από 1.500,01 ευρώ έως και 10.000 ευρώ ανά Τεμάχιο, μπορείς να τα πληρωθείς από συμβεβλημένη με την Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. τράπεζα κατόπιν έκδοσης εντολής πληρωμής από οποιοδήποτε πρακτορείο της ΟΠΑΠ Α.Ε. λειτουργεί ως σημείο πώλησης της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.

Μεικτά κέρδη προ φόρων από 10.000,01 ευρώ και άνω ανά Τεμάχιο καταβάλλονται από συμβεβλημένη με την Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. τράπεζα κατόπιν έκδοσης εντολής πληρωμής από τα γραφεία της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μεικτά κέρδη προ φόρων από 50.000 ευρώ και άνω: εντολή πληρωμής εκδίδεται αποκλειστικά και μόνο στα γραφεία του ΟΠΑΠ στην Αθήνα και μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας (με ραντεβού). Για την εξυπηρέτησή σας θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. στο 800-800-5000 (από σταθερό χωρίς χρέωση) ή στο 210 5798500 (από κινητό) για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαδικασία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις