Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κολωνάκι: Δεν άκουσε κανείς την πτώση του 13χρονου κοριτσιού από τον 6ο

Μάχη για τη ζωή του δίνει το 13χρονο κορίτσι που έκανε βουτιά στο κενό από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στο Κολωνάκι. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες (22.11.2021) το απόγευμα, χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό!

Το 13χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε από το Κολωνάκι στο Παίδων Αγία Σοφία, όπου αμέσως διασωληνώθηκε και δίνει μάχη στη ΜΕΘ για να κερδίσει τη μάχη της για τη ζωή. Δεν σκοτώθηκε μετά την πτώση της από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διαμένει με τον πατέρα της γιατί ένα δέντρο «έκοψε» τη φόρα της πτώσης της.

Το κορίτσι μένει στην πολυκατοικία της οδού Σπευσίπου στο Κολωνάκι με τον πατέρα του, αφού η μητέρα της δεν ζει.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το απόγευμα της Δευτέρας, η 13χρονης καυγάδισε με τον πατέρα της και κλείστηκε στο δωμάτιό της.

Όταν μια ώρα μετά εκείνος πήγε να τη δει, δεν τη βρήκε στο δωμάτιο. Διαπίστωσε ότι το κορίτσι είχε πέσει στον ακάλυπτο! Το μυστήριο είναι πως κανείς στη γειτονιά δεν άκουσε τη 13χρονη να πέφτει και να καταλήγει από τον 6ο όροφο της πολυκατοικία στον ακάλυπτο!

Οι αστυνομικοί που ερευνούν τη σοκαριστική υπόθεση θα ψάξουν και το κινητό του κοριτσιού, για να διαπιστώσουν αν είχε μιλήσει με κανέναν πριν πέσει στο κενό.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις