Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κολωνός: Άλλη μία σύλληψη για την υπόθεση βιασμού – Ψάχνουν άλλους δύο

Κολωνός: Άλλη μία σύλληψη για την υπόθεση βιασμού – Ψάχνουν άλλους δύο
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Στη δεύτερη σύλληψη σήμερα (3.11.2022) για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό προχώρησαν αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ., λίγες ώρες μετά τα 4 νέα εντάλματα που εκδόθηκαν μετά την κατάθεση του κοριτσιού και την αναγνώριση των βιαστών της από φωτογραφίες.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα έγινε η πρώτη σύλληψη και εντός λίγο ωρών αναμένονται οι εντοπισμοί και συλλήψεις και των άλλων δύο που αναγνώρισε η 12χρονη από τις φωτογραφίες. Τώρα, για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό, συνελήφθη ένας 39χρονος σεκιουριτάς, πατέρας 9χρονου παιδιού, στο Μαρούσι.

Όσον αφορά την πρώτη σύλληψη, πρόκειται για έναν 35χρονο κάτοικο δυτικών προαστίων που δεν εργάζεται και δηλώνει εισοδηματίας. Τα υπόλοιπα δύο εντάλματα αφορούν έναν ηλεκτρολόγο και έναν υπεύθυνο καταστήματος, με τις ηλικίες τους να κυμαίνονται από 35 έως 55 ετών.

Ο νέος γύρος συλλήψεων για την υπόθεση ξεκίνησε μετά την κατάθεση που έδωσε το ανήλικο κορίτσι πριν από λίγες ημέρες, όπου φέρεται να αναγνώρισε αυτά τα 4 άτομα που την κακοποίησαν σεξουαλικά μετά αμοιβής. 

Έτσι, ο συνολικός αριθμός των κατηγορουμένων για την υπόθεση ανέρχεται σε 10. Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής που είναι κακούργημα και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις